They Crawl Beneath: Zubaté potvůrky se do vás chtějí zakousnout

They Crawl Beneath: Zubaté potvůrky se do vás chtějí zakousnout | Fandíme filmu
Well Go USA
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer nového hororu, kde je hrdina uvězněný v garáži se zubatou potvorou.

Nedávno jsme vám představili snímek, kde je hrdina uvězněný v mobilní kadibudce, teď je tu další krvák z uzavřeného prostoru. Tentokrát se podíváme do garáže. Ve snímku They Crawl Beneath je v ní hrdina po zemětřesení uvězněný se zubatým „krtkem“.

Oficiální anotace říká: Mladý policista Danny na odlehlém ranči spolu se svým strýcem opravuje staré auto. Když propukne zemětřesení, auto Dannyho přiskřípne. Poté, co se probere, je hrdina zkrvavený, sám a nemá jak zavolat pomoc. Zdánlivě už by situace nemohla být horší, ale pak se něco skutečně děsivého vyhrabe ze země a začíná Dannyho boj o holý život a vlastní příčetnost.

Jak můžete vidět v traileru, po zemětřesení se ze země vydere cosi zubatého, co připomíná něco mezi červem, ještěrkou, krtkem, případně mládětem demogorgona ze Stranger Things. Tvůrci se chlubí, že příšerky nevytvářeli digitálně, ale prostřednictvím praktických efektů (jako loutky). Hlavní roli ztvárnil Joseph Almani, režíroval Dale Fabrigar, který se dlouhodobě pohybuje v béčkových vodách.

Snímek má online premiéru 4. října. Dole pod trailerem najdete fotky.

Podklady a foto: Well Go USA

Galerie: 4

They Crawl Beneath: Zubaté potvůrky se do vás chtějí zakousnout | Fandíme filmu They Crawl Beneath: Zubaté potvůrky se do vás chtějí zakousnout | Fandíme filmu They Crawl Beneath: Zubaté potvůrky se do vás chtějí zakousnout | Fandíme filmu They Crawl Beneath: Zubaté potvůrky se do vás chtějí zakousnout | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest