Tiché místo: S dalším filmem se to komplikuje

Tiché místo: S dalším filmem se to komplikuje | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Svět plný monster citlivých na hluk se bude rozrůstat dál.

Po ročním pandemickém odkladu se k divákům konečně dostalo Tiché místo 2. V napínavém thrilleru jsme se vrátili do světa, na nějž zaútočila monstra citlivá na zvuk. Velká část lidstva je rychle zdevastovaná, zbývající přeživší musejí žít v naprosté tichosti, pokud si chtějí zachovat holý život. Druhý snímek série znovu slavil velký divácký úspěch.

 

Ještě před premiérou byl oznámený třetí film. Tenkrát nejde o pokračování, ale o spin-off ze stejného světa. Novinku měl natočit Jeff Nichols, režisér zodpovědný za snímky jako Úkryt nebo Bahno z Mississippi. Magazín Deadline přinesl zprávu, že se režisér rozhodl ukončit se studiem Paramount spolupráci. Údajně Tiché místo opustil dobrém, pouze se chce soustředit na jiný sci-fi projekt, který připravuje – taktéž pro studio Paramnout. Produkce zatím rychle hledá náhradníka, aby se mohlo začít co nejdříve točit, dokud je předchozí film v živé paměti diváků.

O chystaném snímku toho víme naprosté minimum. Není zcela vyloučené, že se v něm objeví Emily Blunt nebo John Krasinski, kteří ztvárnili hlavní role v původním filmu, ale momentálně je to nepravděpodobné. Mělo by skutečně jít o samostatný příběh, pouze zasazený do stejného světa. Námět vymyslel Krasinski, režisér dvou dosavadních filmů, scénář napsal Nichols. Snímek má pomoci začít budovat celý svět tichého místa, v němž se do budoucna má odehrávat celá řada příběhů.

Už v tuhle chvíli vývojářská společnost iLLOGIKA chystá videohru zasazenou do světa Tichého místa, takže se značka zjevně dál rozvíjet bude. Zatím ke hře není mnoho podrobností. Víme, že hratelnost by se měla snažit zachytit napětí, kterým byly pověstné dosavadní dva filmy.

Foto je ilustrační - Tiché místo 2

Zdroje: Deadline I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest