Nix: Režisér Sharknáda natočil nový monster film

Nix: Režisér Sharknáda natočil nový monster film | Fandíme filmu
1091 Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Vypadá to, že i autor ultimátního béčka ze sebe dokáže vyždímat základní režisérské schopnosti. Pusťte si trailer.

Série Sharknado (alias Žraločí tornádo či Žralokonádo) je točená schválně tak, aby byla na první pohled co nejblbější a nejlacinější, aby se diváci mohli stupidním filmům o žralocích roznášených větrem zasmát. Jestli to v praxi funguje, to už je na každém. Možná vás někdy zajímala otázka, jak moc jsou podobné filmy blbé záměrně a z jaké části jde pouze o neumětelství autorů. Režisér Sharknada Anthony C. Ferrante v traileru pro svoji novinku Nix ukazuje, že základní filmařské schopnosti má.

Snímek o hororovém zmizení malého děvčete a příšery z lesů má na první pohled zjevné nedostatky. Je jasné, že rozpočet byl minimální, a tak záběry často působí „televizně“, svícení není kdovíjaké a celkový nedostatek financí je cítit na každém kroku. Zvlášť herecké výkony jsou místy tak prkenné, že byste mohli z herců stloukat nábytek. Ale v rámci ultra levných filmů Nix vyčnívá a vypadá to, že Ferrante s nízkým rozpočtem dělal, co mohl. Místy ukázka skoro zavání atmosférou a rozhodně se nedá říct, že by nový horor působil na první pohled nějak trapně.

Oficiální synopse říká: Snímek je inspirovaný německým folklorem. Odehrává se mnoho let po tragédii, která rodinu Coylových postihla poblíž tajuplného jezera. Jack se snaží udržet roztříštěnou rodinu pohromadě, avšak záhadná a mocná bytost se vrací. Otevírá staré rány a blíží se další tragédie. Jack se musí s celou situací nějak vypořádat a hlavně ochránit svou mladou neteř před monstrem, které může všechny zničit.

V hlavních rolích vystupují James Zimbardi, Michael Paré, Skyler Caleb, Angie Teodora Dick a Dee Wallace. Film bude uvedený 27. září na VOD.

Podklady a foto: 1091 Pictures

Galerie: 5

Nix: Režisér Sharknáda natočil nový monster film | Fandíme filmu Nix: Režisér Sharknáda natočil nový monster film | Fandíme filmu Nix: Režisér Sharknáda natočil nový monster film | Fandíme filmu Nix: Režisér Sharknáda natočil nový monster film | Fandíme filmu Nix: Režisér Sharknáda natočil nový monster film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest