The Legend of Johnny Jones: Jean-Claude Van Damme bude v novém hororu lovit sériového vraha

The Legend of Johnny Jones: Jean-Claude Van Damme bude v novém hororu lovit sériového vraha | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Studio má ambiciózní plány, The Legend of Johnny Jones by měl být první horor z propojené trilogie. 

Angry Troll Studio připravuje hororový snímek, ve kterém by měl Jean-Claude Van Damme lovit sériového vraha. Plány jsou ovšem ambicióznější, snímek by měl být prvním dílem z trilogie, která spojí další dva filmy, jež jsou také v přípravě.

The Legend of Johnny Jones je plánovaný hororový film od režiséra Massimilianoa Cerchiho. Ten si do role detektiva vyhlédl Van Damma. Herec právě jedná se studiem, tak doufejme, že se spolupráce potvrdí. Měla by. V dalších rolích se objeví Robert Crayton, Danny Trejo (Desperado), Kevin Sorbo, Michael Paré, Costas Mandylor, Tom Arnold a Clifton Powell. A o čem že film bude? „V bytovce v New Jersey mladý Johnny Jones (Robert Crayton) za svůj život poznal pouze chudobu a zneužívání. Johnny je dotlačen na dno svých sil a prodělá mentální zhroucení, jež ho svede na cestu vraždění, jaké nemá v historii obdob. Se stoupajícím napětím a zvyšujícím se počtem vražd si město povolá na pomoc detektiva Cutchina (Jean-Claude Van Damme), aby přišel na stopu vrahovi a přivedl Johnnyho Jonese před spravedlnost."

Aby toho nebylo málo, studio připravuje ještě další dva filmy s názvy The Street Avenger a Detour 95 ze stejného světa. The Legend of Johnny Jones je první plánovaný a měl by celý příběh odstartovat. Víme jen, že o scénář všech tří filmů se postaral Matthew Clark a postava jménem Candace (Siren Mistfallen), která se objeví už v The Legend of Johnny Jones bude hlavní hrdinkou v plánovaném hororu Detour 95. Myšlenka propojeného hororového světa zní zajímavě, ale i poněkud zmatečně. Tvůrci by měli nejprve počkat na výsledný první film.

Zdroj: Bloody-disgusting

Galerie: 3

The Legend of Johnny Jones: Jean-Claude Van Damme bude v novém hororu lovit sériového vraha | Fandíme filmu The Legend of Johnny Jones: Jean-Claude Van Damme bude v novém hororu lovit sériového vraha | Fandíme filmu The Legend of Johnny Jones: Jean-Claude Van Damme bude v novém hororu lovit sériového vraha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest