Justice League: Podle Supermana ji hned tak neuvidíme

Justice League: Podle Supermana ji hned tak neuvidíme | Fandíme filmu
Henry Cavill, představitel Supermana, se podělil o svůj názor na Justice League.

Muž z oceli si vede v kinech docela hezky, a tak i když zrovna uvnitř Warneru probíhají turbulentní změny, které mohou budoucí plánování studia ovlivnit, o tom, že se dočkáme dalších superhrdinských filmů ze stáje DC, už asi nikdo nepochybuje. Hromadí se samozřejmě nejrůznější zvěsti, podle posledních bychom například měli vidět příští rok dalšího Muže z oceli a už v roce 2015 Justice League. Henry Cavill, aktuální představitel Supermana si tím až tak jistý není.

Podle jeho slov by Justice League mohla být skvělá, pokud se ji podaří správně uchopit. Cavill však připouští, že vzhledem k tomu, že většina hrdinů od DC jsou prakticky polobohové, nebude to správné uchopení zrovna hračka. Zvlášť, když se nově nastartovaný filmový DC Universe snaží o realistické pojetí. Bude třeba postupovat s citem. Proto se podle Cavilla Justice League hned tak nedočkáme. Nebo alespoň doufá, že se jí hned tak nedokčáme. Podle něj to bude chtít před Justice League natočit pár dalších filmů a postupně jednotlivé postavy představit. Zkrátka si nemyslí, že by byla Justice League zrovna za rohem.

Těžko soudit, nakolik se jedná čistě o Cavillova zbožná přání, a nakolik do svého vyjádření herec zapracoval skutečnou znalost zákulisních jednání, avšak to co herec říká, zní poměrně rozumně, co myslíte?

Zdroj: Digital Spy

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest