Batman: Restart potvrzen

Batman: Restart potvrzen | Fandíme filmu
Pokud existovala naděje, že ještě někdy uvidíme v masce Christiana Balea, je nenávratně pryč.

Konference a rozhovory k Muž z oceli (přečtěte si naši nadšenou recenzi) jsou v plném proudu, a tak reportéři kousek po kousku dolují z tvůrců další a další zajímavé informace o případné budoucnosti. Scenárista David S. Goyer samozřejmě nasadil povinnou tajnůstkářkou masku, a pokud to jen trochu šlo, používal kondicionál. Přeci jen stále platí, že veškeré Goyerovy vize budou realizovány jedině za předpokladu, že Man of Steel uspěje. Pokud by film propadl, Warner své budoucí plány velice rychle přehodnotí.

Hned v úvodu rozhovoru Goyer zpochybnil dříve zveřejněnou informaci, že byl najatý jako scenárista Justice League. Ne že by to vyloženě popřel, avšak uvedl, že „nic takového rozhodně nikdy neřekl“. Na druhou stranu připouští, že nemá smysl zapírat, že Warner doufá, že se širší superhrdinský vesmír skutečně podaří nastartovat (jakým způsobem ho Muž z oceli otevřel, jsme se dozvěděli včera). Zack Snyder už s Goyerem probírali různé možnosti, jak by se dalo pokračovat dál a pokud se finanční úspěch Muže z oceli dostaví, setkáme se s dalšími příběhy Supermana, s Wonder Woman, Flashem, Justice League nebo Batmanem. Avšak pozor, nebude se jednat o Batmana Christophera Nolana! Prvním filmem sdíleného vesmíru je skutečně teprve Muž z oceli.

Pokud skutečně Warner projeví zájem, Goyer by se Justice League ujal s chutí a potvrdil, že scénář by se psal znovu od začátku. Starší text Willa Bealla nakonec opravdu skončil v koši, jak se už dříve spekulovalo.

Zdroj: HeyUguys

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest