Plán B: Stallone dohlíží na film o kaskadérech, co se musejí reálně porvat

Plán B: Stallone dohlíží na film o kaskadérech, co se musejí reálně porvat | Fandíme filmu
Fox
Když musíte předstíranými chvaty likvidovat skutečné zabijáky, končí všechna sranda.

Sylvester Stallone si nedávno postěžoval, že mu nepatří práva na Rockyho, ale třeba si to vynahradí jinde. Před pár lety si založil společnost Balboa Productions a sám vyrábí celovečeráky. Prvním filmem stáje byl Rambo: Poslední krev, už brzy dorazí superhrdinský Samaritan. Jedním z dále chystaných projektů je Plán B.

Plán B je remakem německého filmu z roku 2016, jenž byl v originále uváděný jako Plan B: Scheiß auf Plan A. Šlo do velké míry o nadšeneckou záležitost, kdy děj, nebo cokoliv dalšího ve snímku za moc nestálo, ale jakmile došlo na akci, tak ta byla podle spousty diváků prvotřídní. Česká distribuční anotace o snímku říká:

Tři experti na bojová umění se vydají hledat poklad, s jehož pomocí by mohli zachránit svého nejlepšího kamaráda. Brzy se ocitnou ve víru vyřizování účtů s cílem sejmout jednoho z bossů berlínské mafie... Can Aydin, Phong Giang a Cha-lee Yoon (kteří hrají sami sebe) mají čtyřiadvacet hodin na to, aby zachránili svého nejlepšího kamaráda a objevili tajný sejf krále berlínského podsvětí. Pouliční rvačky, přestřelky a bojová umění – tihle fanoušci Stalloneho a Jackieho Chana vás vezmou na vzrušující jízdu napříč pulzující německou metropolí.

Remake bude pojednávat o třech kaskadérech, kteří se úplnou náhodou stanou svědky zločinu. Nezbývá jim nic jiného, než využít schopnosti, které získali při letitém předstírání rvaček k tomu, aby se poprali doopravdy.

Remake píše Lucas Carter, jedním z producentů bude Can Aydin, jenž hrál v původním snímku jednu z hlavních rolí. Snímek vzniká pro Amazon Prime Video. Na závěr si pusťte trailer původního filmu:

Titulní foto je ilustrační, z původního německého filmu

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest