Oppenheimer: Nolanova novinka na prvním explozivním plakátu

Oppenheimer: Nolanova novinka na prvním explozivním plakátu | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Už za rok se svět navždy změní.

Historický velkofilm Oppenheimer od Christophera Nolana nás jeden čas pravidelně zásobil castingovými novinkami, kdy jsme dokonce v nadsázce mluvili o tom, že půjde o „nejlépe obsazený film všech dob“. Pak jsme nějaký čas dostávali na podnose fotky z natáčení. Už i to je nicméně pryč a nějakou dobu bylo ticho. Teď zbývá rok do premiéry filmu a snímek oficiálně začal svou promo kampaň, když zveřejnil první plakát.

Ten si můžete prohlédnout dole v galerii, kde na vás jukne Cillian Murphy v roli samotného J. Roberta Oppenehimera, zahaleného oblaky atomového hřibu. Plakát hovoří o tom, že se svět navždy změní, což je skutečnost, kterou si s Oppenheimerovými atomovými objevy jednoznačně spojujeme.

Oppenheimer je epický thriller o nevyzpytatelném muži plném paradoxů, který musel riskovat zničení světa, aby jej zachránil. Scénář vychází z Pulitzerovou cenou oceněné knihy American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer od Kaie Birda a Martina J. Sherwina. V hlavnírch rolích Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Alden Ehrenreich, David Krumholtz, David Dastmalchian, Kenneth Branagh, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gary Oldman, Matthew Modine, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Matthias Schweighöfer, Gustaf Skarsgard, Harrison Gilbertson, Emma Dumont, David Rysdahl, Louise Lombard, Guy Burnet, Danny Deferrari, Josh Peck, Casey Affleck a Robert Downey Jr. Režíruje Christopher Nolan. Datum české premiéry je stanovené na 20. července 2023.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 2

Oppenheimer: Nolanova novinka na prvním explozivním plakátu | Fandíme filmu Oppenheimer: Nolanova novinka na prvním explozivním plakátu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest