Project Artemis: Evans a Johansson míří do vesmíru

Project Artemis: Evans a Johansson míří do vesmíru | Fandíme filmu
Marvel Studios
Captain America a Black Widow se sejdou k další velkofilmové spolupráci.

Chris Evan a Scarlett Johansson se opět sejdou před kamerou. Chystají společně snímek Project Artemis, o němž toho zatím mnoho nevíme. Jisté je jen to, že má jít o snímek z prostředí vesmírných závodů. Pod tímhle termínem si asi většina z nás představí soupeření Spojených států a Sovětského svazu v dobách studené války, kdy se obě velmoci snažily skrze úspěchy ve vesmíru ukázat, že mají technologicky a potažmo tedy ekonomicky a politicky navrch, že jejich cesta vede k větším úspěchům. Zároveň je „Program Artemis“ současnou snahou agentury NASA o návrat člověka na Měsíc. Tak třeba se chystaná novinka bude odehrávat právě během dalšího zkoumání Měsíce v blízké budoucnosti.

Snímek režíruje Jason Bateman, známý herec, který se spolu se seriály Ozark a Outsider vyprofiloval také jako velice zručný režisér. Scénář jako svou prvotinu napsala Rose Gilroy, dcera scenáristy Dana Gilroye a herečky René Russo. Rozpočet filmu přesáhne 100 milionů dolarů a projekt vzniká pro Apple TV+. Johansson a Bateman patří mezi producenty snímku.

Chris a Scarlett hledali další společný projekt už od časů, kdy se spřátelili během natáčení marvelovek. Málem to klaplo spolu se snímkem Ghosted, z toho však Johansson musela kvůli nabitému diáři vycouvat a její úlohu převzala Ana de Armas. Teď to tedy dvojici konečně klapne a my můžeme zvědavě vyhlížet, o čem nakonec film bude vlastně pojednávat.

Foto je ilustrační: Johansson a Evans v Captain America 2

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest