Madame Web: Natáčení začalo, první fotky ukazují návrat do minulosti

Madame Web: Natáčení začalo, první fotky ukazují návrat do minulosti | Fandíme filmu
Spider-Man: Shattered Dimensions / Activision
Zobrazit další 1 obrázek
Může to nějak souviset se Spider-Manem? A dosud převážně dámské obsazení připojilo pánskou posilu.

Herečka Sydney Sweeney potvrdila, že začalo natáčení komiksového snímku Madame Web, kde dostala dosud nespecifikovanou roli. Sever Boston.com konkrétně upřesňuje, že se začalo točit 11. července. Metropole státu Massachusetts ve filmu nepředstavuje sebe samu, ale New York City. A aby toho nebylo málo, tak nikoliv v současnosti, ale krátce po přelomu tisíciletí, což prozrazují reklamy (billobard inzeruje desku od Beyonce z roku 2003) a pouliční mobiliář, které se na lokacích podařilo vyfotit. Obrázky si můžete prohlédnout níže.

Natáčení bude pokračovat až do září, takže pokud vznikne nějaké větší množství exteriérových scén, tak dříve či později uvidíme i ústřední postavy v kostýmech. Fanoušci začali spekulovat o tom, zda dobové zasazení nějak nesouvisí se Spider-Manem Sama Raimiho (jednička 2002, dvojka 2004), avšak prozatím není jak případnou návaznost potvrdit či vyvrátit.

Krátce po začátku natáčení magazín Deadline odhalil, že do jedné z rolí byl obsazený Adam Scott, herec divákům dobře známý ze seriálů Parks and Recreation, Sedmilhářky nebo Odloučení. Jak je u Madame Web dobrým zvykem, nevíme cokoliv bližšího o tom, jakou postavu by Adam mohl představovat.

V komiksech je postava Madame Web vykreslená jako postarší, slepá a paralyzovaná žena, již drží při životě podpůrné zařízení, které vypadá jako pavoučí síť. V komiksech se tedy aktivně nezapojuje do akce, ale využívá svoje jasnovidecké schopnosti k tomu, aby radila aktivním superhrdinům. Nejčastěji Peteru Parkerovi nebo jeho dalším pavoučím kolegům. Podle dostupných informací uvidíme mladší podobu postavy, potenciálně její úplné začátky. Ve filmu vystupují Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Tahar Rahim, Celeste O'Connor, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott a Isabela Merced. Snímek režíruje S.J. Clarkson, scénář napsali Kerem Sanga, Matt Sazama a Burk Sharpless.

Titulní foto je ilustrační, z komiksové předlohy

Zdroje: Variety, Deadline, Boston.com

Galerie: 2

Madame Web: Natáčení začalo, první fotky ukazují návrat do minulosti | Fandíme filmu Madame Web: Natáčení začalo, první fotky ukazují návrat do minulosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest