Kraven a Madame Web jsou na cestě

Kraven a Madame Web jsou na cestě | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Vedle Spider-Mana se studio Sony stále snaží nakopnout i celý komiksový svět.

Studio Sony slaví kolosální úspěchy ve spolupráci s Marvel Studios, když se jim společnými silami podařilo tržby Spider-Mana: Bez domova dotlačit ke kolosální částce 1,628 miliardy dolarů. Otázkou číslo jedna tak zůstává, jak to vlastně bude s pokračováním.

Vedle toho ale studio Sony dál chystá komiksovky bez účasti Marvelu. V dohledu je Morbius, ale pomalu se před kamery chystají další dva projekty. Insider Charles Murphy informuje, že Kraven the Hunter by se měl začít natáčet už příští měsíc v Británii, což dává smysl, pokud by studio Sony chtělo stihnout premiéru momentálně oznámenou na 12. ledna 2023. Murphy dále uvádí, že představitel hlavní role Aaron Taylor-Johnson tráví hodně času v posilovně, aby vypadalo pokud možno co nejvíce jako jeho komiksový předobraz, což je chlap jak hora.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana. Hlavní roli ve filmovém zpracování hraje Aaron Taylor-Johnson, režíruje J.C. Chandor, scénář napsali Art Marcum a Matt Holloway. Datum premiéry je stanovené na 12. 1. 2023.

Druhým projektem, který by se podle Murphyho mohl začít natáčet ještě tento rok, je Madame Web. K projektu zatím nemáme mnoho podrobností, nicméně pokud se opravdu začne točit ještě letos (termín zatím není daný, ale studio už si zabookovalo ateliéry, což naznačuje, že přípravy jsou v dohledu), tak není vyloučená premiéra v příštím roce.

Madame Web je v komiksech mocna entita, která disponuje schopnostmi jako jsou telepatie, jasnozřivost či jasnovidectví. Na stránkách sešitů se Cassandra Webb alias Madame Web objevuje od osmdesátých let minulého století a byť jde spíše o vedlejší kladnou postavu, stačila si vybudovat slušnou fanouškovskou základnu. V komiksech či v animovaném seriálu „Madam Pavučina“ často pomáhala Spider-Manovi, je otázkou, jakou roli vlastně bude plnit bez něj. Ačkoliv je postava v komiksech vykreslována jako postarší žena, studio Sony údajně do role hledalo mladší herečku. Jako scenáristé s projektem byli spojováni Matt Sazama a Burk Sharpless, jako režisérka S. J. Clarkson, ačkoliv nevíme, zda to stále platí.

Titulní foto je ilustrační: Marvel

Zdroje: Charles Murphy I, II

Galerie: 2

Kraven a Madame Web jsou na cestě | Fandíme filmu Kraven a Madame Web jsou na cestě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest