Secret Headquarters: Owen Wilson je potají superhrdina – trailer

Secret Headquarters: Owen Wilson je potají superhrdina – trailer | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Spy Kids za časů Iron Mana se hlásí do služby. Seznamte se s rodinnou superhrdinskou komedií.

U některých filmů si člověk říká, že je škoda, když nedostanou příležitost zazářit na velkém plátně. V jiných případech ale okamžitě chápete, proč šel daný snímek rovnou na video. Ta druhá varianta je přesně případ novinky Secret Headquarters. Na první pohled totiž vypadá jako celkem tuctová pocta slavnějším superhrdinským filmům, zacílená na mladší diváky.

Hlavním hrdinou je malý Charlie, který po škole tráví čas s kamarády a přitom přijde na to, že se pod jeho domem nachází úkryt nejmocnějšího superhrdiny světa. Když na místo dorazí superpadouši, musejí děcka ochránit úkryt a zachránit svět.

Tolik říká nepříliš konkrétní anotace. Výmluvnější je zveřejněný trailer, kde můžeme vidět, že tím nejmocnějším superhrdinou je Charlieho táta, v podání Owena Wilsona. Tomu mimozemšťan svěřil do úschovy mocný zdroj energie aby se mohl stát ochráncem naší planety.

Upoutávka v sobě míchá Iron Mana, Batmana, Green Lanterna, Spy Kids, Blue Beetla a nejspíš celou řadu dalších hrdinských vzorů. Snímek v ukázce působí celkem neškodně, jako adekvátní rodinná zábava na líné odpoledne, kde mladší diváci snad budou nadšení z toho, že se k superhrdinství dostaly malé děti.

Vedle Wilsona v hlavních rolích vystupují Walker Scobell (Projekt Adam), Jesse Williams (Chirurgové), Keith L. Williams (Good Boys), Momona Tamada (Kristy a její klub), Abby James Witherspoon (Hot Pursuit), Kezii Curtis (Charm City Kings) a Michael Peña (Ant-Man). Snímek natočili Henry Joost a Ariel Schulman (Paranormal Activity 3 a 4, Hra o život, Projekt Power). Snímek bude nejprve 12. srpna uvedený ve Spojených státech na službě Paramount+, pak se bude postupně šířit dál do světa.

Podklady a foto: Paramount

Galerie: 4

Secret Headquarters: Owen Wilson je potají superhrdina – trailer | Fandíme filmu Secret Headquarters: Owen Wilson je potají superhrdina – trailer | Fandíme filmu Secret Headquarters: Owen Wilson je potají superhrdina – trailer | Fandíme filmu Secret Headquarters: Owen Wilson je potají superhrdina – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest