Madame Web: Tajuplný „spidermanovský“ film nabral další hereckou posilu

Madame Web: Tajuplný „spidermanovský“ film nabral další hereckou posilu | Fandíme filmu
Marvel Comics
Mocná vědma postupně obsazuje další a další postavy pro svůj celovečerní snímek.

Pokračujeme v castingu připravovaného celovečeráku o Madame Web. V komiksech je Madame stařičká, křehká dáma, upoutaná na křeslo, která jakožto mocná vědma radí Spider-Manovi a dalším postavám z jeho blízkého okolí. Pro celovečerní zpracování zřejmě projde úprava razantní úpravou, protože do role byla obsazena vitální třicátnice Dakota Johnson.

O snímku stále nevíme prakticky vůbec nic, jen se nám pomalu skládá před očima obsazení. Už dříve byli krom Johnson obsazeni také Sydney Sweeney, Isabela Merced, Emma Roberts, Celeste O’Connor a Tahar Rahim. Ty teď doplňuje ještě Mike Epps, známý například ze seriálů My jsme Upshawovi nebo Survivor's Remorse, případně z celovečeráků jako The Last Black Man in San Francisco či Jmenuju se Dolemite. Stejně jako u dříve obsazených herců vůbec nevíme, koho by měl Epps ve snímku ztvárnit.

V komiksech je postava Madame Web vykreslená jako postarší, slepá a paralyzovaná žena, již drží při životě podpůrné zařízení, které vypadá jako pavoučí síť. V komiksech se tedy aktivně nezapojuje do akce, ale využívá svoje jasnovidecké schopnosti k tomu, aby radila aktivním superhrdinům. Nejčastěji Peteru Parkerovi nebo jeho dalším pavoučím kolegům. Podle dostupných informací uvidíme mladší podobu postavy, potenciálně její úplné začátky. Ve filmu vystupují Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Tahar Rahim, Celeste O'Connor, Emma Roberts, Mike Epps a Isabela Merced. Snímek režíruje S.J. Clarkson, scénář napsali Kerem Sanga, Matt Sazama a Burk Sharpless.

Titulní foto je ilustrační, z komiksové předlohy

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest