Getaway: Rychle a zběsile s vážnou tváří

Getaway: Rychle a zběsile s vážnou tváří | Fandíme filmu
Ethan Hawke v dynamickém traileru řídí jako o život a zdá se, že v tomhle případě se fyzikální zákony budou celkem dodržovat.

Akční thriller Getaway přišel jako blesk z čistého nebe. Hlavní roli v této vzrušující jízdě obstará Ethan Hawke (Sinister, Před půlnocí), který se zřejmě pořádně zapotí. Brent Magna (Hawke) je bývalý automobilový závodník Nascaru. Jednoho dne se dozví, že se jeho žena stala obětí únosu a pokud jí chce ještě někdy vidět živou, musí poslouchat pokyny tajemného muže v telefonu. Brent usedá za volant burácivého Mustanga Shelby Cobra a jeho závod s časem začíná. Věci se navíc ještě zkomplikují, když se mu do cesty znenadání připlete mladá delikventka a policejní jednotky, které se ho snaží zastavit.

Film o rozpočtu kolem osmnácti milionů babek natočila dvojice Courtney Solomon (Dračí doupě, Americká kletba) a Yaron Levy (doposud kameraman). Mladou dívku hraje Selena Gomez (Spring Breakers) a v další vedlejší roli se představí Jon Voight (Transformers). Scénář napsali neznámý Sean Finegan (Transit) a Gregg Maxwell Parker. Na produkci se podílí Joel Silver, jenž má na kontě takové pecky, jako trilogii Matrix či Smrtonosnou zbraň. České a slovenské premiéry bychom se měli dočkat 19. září 2013.

Teď už ale k traileru, který působí velmi energicky a nenechá vydechnout až do konce. S největší pravděpodobností nás čeká přímočará nadupaná zábava, kde si užijeme akční kousky s auty a motorkami do sytosti. Automobilové honičky se zdají být solidně rozpohybované a mají slušivý vizuál. Hawke je za volantem přesvědčiví a klidně by mohl převzít nějaký job za Jasona Stathama v dalším Kurýrovi. Komu nesedla „ulítlá“ šestka Rychle a zběsile, tak zde by si mohl spravit chuť.

Getaway: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest