Tom Holland se neúspěšně pokusil prosadit natáčení mladého Bonda

Tom Holland se neúspěšně pokusil prosadit natáčení mladého Bonda | Fandíme filmu
Sony
Slepá ulička kariéry Hollanda dovedla k úplně jinému projektu.

Představitele Spider-Mana Toma Hollanda je teď všude plno. A není divu. Spider-Man: Bez domova je po pouhých třech týdnech promítání už 12. nejvýdělečnějším filmem historie a do konce víkendu téměř určitě vystoupá na 10. příčku. Spekuluje se o tom, že Holland v médiích schválně zpochybňuje svoji superhrdinskou budoucnost, aby měl při vyjednávání o příští smlouvě co nejvýhodnější podmínky. Mohlo by se zdát, že po jakékoliv roli bude toužit, tu mu Hollywood nabídne. Přinejmenším donedávna to tak ale nebylo.

Už po Spider-Manovi: Homecoming letěl Holland strmě ke hvězdám. Ale rozhodně se nedalo říct, že by mu producenti zbaštili úplně všechno. V rozhovoru pro Variety to skromně přiznává sám Tom. Zhruba v době, kdy se do kin chystal snímek Spider-Man: Daleko od domova, si to prý mladý herec sebevědomě nakráčel do studia Sony a během jednání studiu nabídl námět snímku o mladém Jamesi Bondovi. Toho by si sám zahrál a chtěl ve filmu blíže prozkoumat Jamesovy počátky.

Jak asi tušíte, z jednání nic nebylo. A Holland kajícně připouští, že šlo tehdy jen sen mladého kluka. Při zpětném pohledu říká, že jeho námět nefungoval, nedával příliš velký smysl a Bondovi producenti nejevili žádný velký zájem. (Ostatně, Bondovy počátky velice dobře zpracovalo Casino Royale. Potřebujeme skutečně jít ještě hlouběji do minulosti?) Zároveň ale Tom odhalil, že něco z tehdejšího jednání přeci jen vzešlo. Hercův nápad s mladým Bondem studiu Sony dodal odvahu zpracovat mládí Nathana Drakea, čili ústředního hrdiny videoherní série Uncharted. Namísto toho, aby se filmaři pokoušeli na hry navazovat, tak šli do minulosti. A v tomhle případě už Holland hlavní roli skutečně dostal.

Titulní foto je ilustrační - Tom Holland ve filmu Uncharted

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest