Hledání nového Bonda začne příští rok

Hledání nového Bonda začne příští rok | Fandíme filmu
MGM
Jaká bude další budoucnost 007 v kinech a Daniel Craig o tom, zda by roli měla převzít žena.

Už v noci ze středy na čtvrtek si mohou fanoušci v Česku skočit na nového Bonda. Půjde o poslední snímek, v němž agenta 007 ztvární Daniel Craig – představitel, jenž byl s rolí spojený posledních patnáct let. Producentka Barbara Broccoli se nikdy netajila tím, jak je s Craigem spokojená a kdyby bylo po jejím, s chutí by s Danielem spoupracovala dál. U toho už se však po letech začala projevovat únava z náročného natáčení a silného tlaku veřejnosti.

Dobře známá je několik let stará situace, kdy v době uvedení snímku Spectre Craig v rozhovoru uvedl, že by si raději podřezal žíly, než aby točil dalšího Bonda. Aktuálně v rozhovoru pro Radio Times uvádí, že zpětně ho mrzí, že ve své odpovědi nebyl taktnější, protože si moc dobře uvědomuje, že to znělo nevděčně. Pravda je podle něj taková, že byl opravdu extrémně unavený a natáčení dokončoval se zlomenou nohou. Nutně potřeboval pauzu, měl pocit, že ve svém věku už tohle nemá zapotřebí. Pokusil se dát reportérovi žertovnou odpověď, ale ve zpětném pohledu ji zkrátka podal trochu nešikovně a působil nevděčně.

Podle producenta Michaela G. Wilsona bude mít Craigův nástupce co dělat, aby se s aktuálním Bondem mohl poměřovat. Jeho sestra a produkční partnerka Broccoli ve společné rozhovoru pro BBC Radio 4 dodala, že letošní rok bude především oslavou Daniela a teprve příští rok začne tým řešit Bondovu budoucnost.

Neustále se řeší, kdo by měl příštího Bonda hrát. Jak starý herec, jaké barvy pleti, popřípadě zda by se role neměla chopit žena. Na to má sám Craig poměrně jednoduchou reakci. Podle něj by se nemělo bádat o tom, jestli udělat Bondem ženu a daleko lepší by bylo, aby prostě pro ženy vznikly stejně výrazné role.

A kde budeme příští bondovky sledovat, ať už bude v hlavní roli kdokoliv? Pro Sky Broccoli znovu zopakovala, že Bond podle ní patří do kin a společnost Amazon, která nově spoluvlastní práva, zatím souhlasí. Zároveň ale Barbara dodala, že uvidíme, jak se situace vyvine, což naznačuje, že Amazon možná ve vzájemném partnerství tahá za delší kus provazu a kdykoliv může změnit názor...

Foto: MGM

Zdroje: Deadline, Deadline II, Radio Times I, Radio Times II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest