The Wolverine se opět odkládá

The Wolverine se opět odkládá | Fandíme filmu
Už už to vypadalo, že se druhý díl Wolverina dá konečně do pohybu, ale všechno je opět jinak. A na jakého záporáka se můžeme těšit?

Od té doby, co Wolverine opustil X-Meny a vydal se vlastní cestou, jako by byl prokletý. Jeho první samostatný film, X-Men Origins: Wolverine sice vydělal slušné peníze, ale prakticky všichni ho ztrhali. Nejspíš právě proto se studio Fox pro druhý díl rozhodlo najmout talentovaného Darrena Aronofského. Jenže ten v březnu projekt opustil, podle svých slov proto, že nechtěl být tak dlouho odloučený od rodiny (film se měl natáčet skoro rok v Japonsku). Zlí jazykové ovšem tvrdí, že po úspěchu Černé labutě Arronofsky vycítil, že teď má jedinečnou příležitost točit co se mu zamane, a tak z The Wolverina vycouval proto, aby se mohl plně soustředit na svůj vysněný film o biblickém Noemovi.

V červnu studio jako režiséra najalo Jamese Mangolda a už už to vypadalo, že se film dá do pohybu, jenže se ukázalo, že kvůli březnovému zemětřesení se bude muset natáčení v Japonsku odložit. Hugh Jackman nás však ubezpečoval, že se produkce rozběhne letos v říjnu. Jenže teď se podle serveru Deadline ukazuje, že najít v zemětřesením zasaženém Japonsku vhodné lokace, bude těžší, než se čekalo. Daleko víc se tak bude spoléhat na lokace ve Vancouveru, anebo se tam produkce přesune úplně. Což by byla docela ironie, pokud Darren Aronofsky z filmu skutečně vycouval především proto, protože se mu nechtělo na příliš dlouho opouštět Severní Ameriku.

A zřejmě kvůli problémům s lokacemi se Foxové rozhodli natáčení odsunout. Prý by chtěli počkat, až Hugh Jackman dotočí Bídníky. Ti se měli natáčet příští rok v únoru, ale třeba na ně přijde řada už na podzim, když ho má teď Jackman volný. Šance, že film uvidíme už příští rok jsou tak menší a menší. Pro úplnost: Adaptaci slavného románu Victora Huga Jackman bude natáčet s Tomem Hooperem, režisérem oscarové Královy řeči. Střihne si hlavní roli Jeana Valjeana.

Nový záporák

Záporákem druhého Wolverina by měl být Silver Samurai. Hugh Jackman to prozradil na letošním Comic-Conu. Což vzhledem k zasazení filmu do Japonska zní celkem logicky. Silver Samurai, alias Kenuichio Harada, v Marvel universu figuruje jako profesionální kriminálník a s Wolverinem ho spojuje postava Shinghena Yashidy, který je oba trénoval v samurajském boji a způsobu života. Kenuchio zároveň neschvaluje milostný vztah, který se rozhoří mezi Loganem a jeho nevlastní sestrou. Krom toho, že je obávaným bojovníkem, je pro Logana hrozbou především díky svému unikátnímu meči, který dokáže přeseknout i Wolverinovy adamantiové kosti. Zkrátka se můžeme těšit na silného protivníka, který bude s Wolverinem navíc zajímavě propojený.Tak teď už jen aby to natáčení opravdu začalo.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest