Real Steel: Hugh Jackman a roboti v novém traileru

Real Steel: Hugh Jackman a roboti v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Wolverine tentokrát bude trénovat boxery z kovošrotu.

Už jsou to dva roky, co se Hugh Jackman objevil naposledy na plátnech kin. Po X-Men Origins: Wolverine se na nějakou dobu stáhnul do ústraní a hodlá z něj vylézt až letos na podzim. Jeho nejnovější projekt nese jméno Real Steel a je další sci-fi, do které se tento sympatický Australan uvrtal. Režíruje rutinér Shawn Levy (obě Noci v muzeu, Růžový panter nebo Líbánky) a kromě Jackmana v něm uvidíme např. Kevina Duranda nebo Evangeline Lilly, z čehož je patrné, že marketing se bude opírat především o provařenou tvář v hlavní roli. A bojové roboty.

Jackman totiž bude v Real Steel hrát bývalého boxera Charlieho Kentona, jemuž v cestě za titulem zabránil nástup robotických zápasů v ringu, které začaly být divácky mnohem víc atraktivní. Kenton je tak nucen nastoupit na dráhu promotéra a účastní se pouze lokálních robotích zápasů, dokud se mu jednoho dne nenaskytne příležitost splnit si svůj dávný sen alespoň skrze zápasy robotů. A při tom ještě stihne obnovit vztah s malým synkem, se kterým se odcizili.

Trailer oproti teaseru z loňského prosince podle očekávání mnohem více odhaluje dějovou strukturu, až má člověk po jeho zhlédnutí pocit, že ho ve výsledném filmu nemá moc co překvapit. Rozhodně nadprůměrná ukázka sice může slibovat mnohé, nicméně Levy na postu režiséra rozhodně není garancí nějaké prvotřídní pecky. Dá se očekávat, že se pod dohledem Stevena Spielberga bude snažit tlačit především rodinné hodnoty, aby mohl do kina přilákat celé famílie a občas to celé přikoření nějakým soubojem dvou kovošrotových potvor. Jackmana je každopádně na takovou roli škoda (i když celou ukázku suverénně táhne), raději bychom jej opět viděli jako Wolverina. Real Steel má premiéru 17. listopadu.

 

Trailer: Real Steel

 

Galerie: 5

Real Steel: Hugh Jackman a roboti v novém traileru | Fandíme filmu Real Steel: Hugh Jackman a roboti v novém traileru | Fandíme filmu Real Steel: Hugh Jackman a roboti v novém traileru | Fandíme filmu Real Steel: Hugh Jackman a roboti v novém traileru | Fandíme filmu Real Steel: Hugh Jackman a roboti v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest