Spy Kids: Ulítlá rodinná akce dostane remake

Spy Kids: Ulítlá rodinná akce dostane remake | Fandíme filmu
Dimension Films
Zobrazit další 2 obrázky
Drsňák Robert Rodriguez se vrací k zábavě pro děti.

Když Robert Rodriguez v roce 2001 natočil Spy Kids: Špiony v akci, jeho fanoušky to hodně překvapilo. Do té doby platila za kámoše Quentina Tarantina a autora drsných akčňáků, jako jsou Desperado nebo Od soumraku do úsvitu. Od té doby byl pravidelně rozkročený mezi akčňáky pro dospělé a ty pro děti. Série Spy Kids se dočkala tří pokračování a Rodriguez začal točit i další filmy pro děti a rozběhl spolupráci s Netflixem. Pro ten předloni připravil divácky úspěšný snímek Můžeme být hrdinové. Aktuálně Rodriguez spojí spolupráci s Netflixem a Spy Kids a připraví pro streamovací platformu restart celé série.

V chystaném snímku potkáme novou rodinu špionů a Rodriguez film opět napíše i zrežíruje. V tuhle chvíli není zřejmé, zda se vrátí kdokoliv z původního obsazení. V původní sérii vystupovali v hlavních rolích Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas, Carla Gugino, Alan Cumming, Danny Trejo, Tony Shalhoub a Cheech Marin.

Původní série vyprávěla o páru zamilovaných superšpionů, kteří si pořídí rodinu a při jedné nebezpečné misi se ztratí. Je pak na jejich dětech, aby převzaly štafetu. První snímek z roku 2001 platil ještě v rámci rodinných filmů za celkem solidní podívanou, avšak celá série byla díl od dílu slabší a slabší. Tak uvidíme, co nám vlastně Rodriguez naservíruje s více než dvacetiletým odstupem.

Foto: Spy Kids

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Spy Kids: Ulítlá rodinná akce dostane remake | Fandíme filmu Spy Kids: Ulítlá rodinná akce dostane remake | Fandíme filmu Spy Kids: Ulítlá rodinná akce dostane remake | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest