Thor: Láska jako hrom – Strážci, Miek a Gorr v novém traileru

Thor: Láska jako hrom – Strážci, Miek a Gorr v novém traileru | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Christian Bale je připravený povraždit všechny bohy, co se mu dostanou pod ruku.

Den se se dnem sešel a zase jsme o krůček blíž k novému traileru pro snímek Thor: Lása jako hrom (Thor: Love and Thunder). Krom nejnovějších fotek, které najdete dole v galerii, byl vypuštěný také nový minutový trailer, co si můžete níže přehrát. V nejnovější upoutávce je hromada nových záběrů, kterým krom Thora a Jane vévodí také Strážci Galaxie, záporák Gorr (Christian Bale) a dokonce i Miek, zvláštní parťák, jehož (nebo je to ona?) Thor poznal ve svém předchozím sólovém filmu.

Thor (Chris Hemsworth) se vydává na cestu, na jaké dosud nikdy předtím nestál – Snaží se dojít vnitřního klidu. Jeho penzi nicméně přeruší galaktický zabiják Gorr, řečený „Bohovrah“ (Christian Bale). Gorr se snaží vyhubit všechny bohy, a tak se jej Thor pokusí zastavit. O pomoc požádá krále Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou bývalou přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), z níž se k Thorově překvapení stal Mocný Thor a z neznámého důvodu vládne magickým kladivem Mjolnirem. Společně se vydávají urputné kosmické dobrodružství, aby zjistili, co Gorra nutí k pomstě a zastavili jej dřív, než bude pozdě. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 4

Thor: Láska jako hrom – Strážci, Miek a Gorr v novém traileru | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Strážci, Miek a Gorr v novém traileru | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Strážci, Miek a Gorr v novém traileru | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Strážci, Miek a Gorr v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest