Thor: Láska jako hrom – Nové teasery ukazují víc ze záporáka

Thor: Láska jako hrom – Nové teasery ukazují víc ze záporáka | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Gorr the Butcher v podání Christiana Balea už se těší na všechny svoje zlotřilosti.

Thor: Láska jako hrom začne v pondělí prodávat lístky do kina a při té příležitosti je tu film hned se dvěma novými teasery. Ty nabízejí kombinaci starých i nových záběrů, kdy z upoutávek vystupuje především Gorr. Tedy nový záporák v podání Christiana Balea, o němž režisér Taika Waititi řekl, že je to dle jeho neskromného názoru ten nejlepší marvelovský padouch. Dokud neuvidíme, tak těžko můžeme odporovat nebo souhlasit, ale minimálně po vizuální stránce nevypadá plešoun posedlý vražděním bohů vůbec špatně.

Thor (Chris Hemsworth) se vydává na cestu, na jaké dosud nikdy předtím nestál – Snaží se dojít vnitřního klidu. Jeho penzi nicméně přeruší galaktický zabiják Gorr, řečený „Bohovrah“ (Christian Bale). Gorr se snaží vyhubit všechny bohy, a tak se jej Thor pokusí zastavit. O pomoc požádá krále Valkyrie (Tessa Thompson), Korga (Taika Waititi) a svou bývalou přítelkyni Jane Foster (Natalie Portman), z níž se k Thorově překvapení stal Mocný Thor a z neznámého důvodu vládne magickým kladivem Mjolnirem. Společně se vydávají urputné kosmické dobrodružství, aby zjistili, co Gorra nutí k pomstě a zastavili jej dřív, než bude pozdě. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 2

Thor: Láska jako hrom – Nové teasery ukazují víc ze záporáka | Fandíme filmu Thor: Láska jako hrom – Nové teasery ukazují víc ze záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest