One Punch Man: Režisér Rychle a zběsile utekl ke komiksové tvorbě

One Punch Man: Režisér Rychle a zběsile utekl ke komiksové tvorbě | Fandíme filmu
VIZ Media LLC
Připravte se na příběh superhrdiny tak mocného, že jej nudí nedostatek oponentů.

Režisér Justin Lin se proslavil především sérií Rychle a zběsile, ze které pomohl udělat globální hit, kterým je dnes. Režisér už nicméně nedokázal snášet rozepře s hlavní hvězdou a producentem Vinem Dieselem a jen několik dní po začátku natáčení Rychle a zběsile 10 sérii opustil. Teď si našel náhradní projekt.

Pro studio Sony má natočit adaptaci japonské komiksovky One Punch Man (zhruba „Jednoranňák“), tedy příběh superhrdiny, který je tak mocný, že dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Jenže, bohužel pro něj, nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí.

Původní mangu v roce 2009 vytvořil umělec známý jako „One“. Tehdy se ještě jednalo o webový komiks. V roce 2012 přišel papírový komiks s ilustracemi od Yusukeho Muraty. Následovaly mezinárodní překlady a adaptace v podobě animovaného seriálu a videoher.

O filmovém zpracování jsme psali poprvé před dvěma lety. Trochu nemilou zprávou je, že látku připravují producent Avi Arad, který je zodpovědný za nepříliš vydařené komiksové filmy studia Sony posledních let, a scenáristé Scott Rosenberg a Jeff Pinkner, podepsaní pod Venoma. Na druhou stranu spolu pánové napsali také podstatně zajímavější Jumanji: Vítejte v džungli a Lin spolu s nimi připravuje novou verzi scénáře. Tak snad se dílo vydaří a Lin si po stresech s Dieselem užije trochu poklidné práce.

Foto je ilustrační, komiksová předloha

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest