Madame Web: A ještě jedna posila před začátkem natáčení

Madame Web: A ještě jedna posila před začátkem natáčení | Fandíme filmu
Marvel Comics
Morbius si vede v kinech opět mizerně, tak snad si Sony zlepší pověst se svojí další komiksovkou.

Fanoušci na sociálních sítích rozjeli kampaň na podporu Morbia. Možná to někteří z nich mysleli vážně, možná to byl z valné většiny pouze humor. V Sony nicméně někdo nabyl dojmu, že tweetování o filmu znamená, že je o něj reálný zájem. Tenhle předpoklad byl rychle vyvrácený. Studio zkusilo snímek vrátit do zhruba tisícovky kin, jen aby tam opět pohořel. Předpovědi hovoří o tom, že se za celý víkend podaří utržit zhruba 280 tisíc dolarů, což jen znovu potvrzuje, že publikum na mizerně hodnoceného Morbia prostě není zvědavé.

V Sony už chystají několik dalších projektů, které se pokusí Spider-Manovým chudým příbuzným jejich komiksovou reputaci napravit. Už se točí Lovec Kraven a na řadě je také Madame Web. Ta se má v americkém Bostonu začít točit už 11. července, takže je na čase doplnit obsazení. Do další role byl najatý Tahar Rahim (Had), ačkoliv opět platí, stejně jako u naprosté většiny předchozích herců, že nevíme, jakou roli vlastně dostal.

V komiksech je postava Madame Web vykreslená jako postarší, slepá a paralyzovaná žena, již drží při životě podpůrné zařízení, které vypadá jako pavoučí síť. V komiksech se tedy aktivně nezapojuje do akce, ale využívá svoje jasnovidecké schopnosti k tomu, aby radila aktivním superhrdinům. Nejčastěji Peteru Parkerovi nebo jeho dalším pavoučím kolegům. Podle dostupných informací uvidíme mladší podobu postavy, potenciálně její úplné začátky. Ve filmu vystupují Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Tahar Rahim, Celeste O'Connor a Isabela Merced. Snímek režíruje S.J. Clarkson, scénář napsali Kerem Sanga, Matt Sazama a Burk Sharpless.

Titulní foto je ilustrační, komiksová předloha

Zdroje: Deadline, Forbes

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest