Shang-Chi: Ve filmu se mohl objevit i Deadpool

Shang-Chi: Ve filmu se mohl objevit i Deadpool | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Žoldák s prořízlou pusou možná nebyl daleko od představení v MCU již v loňském roce.

Loňská marvelovka Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings představila nové postavy a nový svět zasazený do asijského prostředí. Ve filmu jsme navštívili i čínské velkoměsto Macao, ve kterém Shang-Chiho (Simu Liu) sestra Xialing (Meng’er Zhang) založila bojový klub. V něm jsme se kromě souboje ústředních postav dočkali také zajímavých cameí v podobě Wonga (Benedict Wong) a Abominationa (Tim Roth). Nově zveřejněné materiály však ukazují, že nápadů bylo v tomto ohledu víc, a jeden z nich je opravdu zajímavý.

Výtvarník Andrew Kim zveřejnil výtvarný návrh, který vytvořil v roce 2019, a na kterém se v ringu ukazuje samotný Deadpool! Ten pak soupeří s Proximou Midnight, jednou z Thanosových dětí a členkou Black Order. Víme, že se aktivně chystá třetí film s Deadpoolem (Ryan Reynolds), jenž bude zasazen do MCU. V rámci tohoto nově zveřejněného materiálu však vychází na povrch, že se jeho postava mohla ukázat v tomto světě již dříve.

Není jisté, zda zasazení Deadpoola do artworku byl nápad přímo od Marvelu, nebo ho zakomponoval sám Kim z vlastní iniciativy. Výtvarné návrhy se mohou často a zásadně měnit s tím, jak se daný projekt posouvá kupředu, a občas mohou mít výtvarníci při jejich přípravě docela velkou míru svobody. V tomhle konkrétním případě by mohlo zakomponování Proximy Midnight (která je mrtvá) naznačovat, že tentokrát šlo opravdu jen o osobní fantazii marvelovského výtvarníka. I přesto je zajímavé si představit, kdo vše nakonec byl nebo mohl být zvažován pro scénu v bojovém klubu.

Na artwork se mrkněte dole v galerii, kde můžete vidět i další Kimovy výtvarné návrhy. Jeden například ukazuje, že jednou z variant bylo, že by bojovníci v klubu používali virtuální brýle a jejich pohyby by se promítaly na obří obrazovky kde by jejich běžnou podobu nahradily "avatary" - v tomhle konkrétním případě se tak spou virtuálně utkávají Iron Man s Corvusem Glaivem.

Obrázky: Andrew Kim / Marvel

Zdroj: Andrew Kim

Galerie: 5

Shang-Chi: Ve filmu se mohl objevit i Deadpool | Fandíme filmu Shang-Chi: Ve filmu se mohl objevit i Deadpool | Fandíme filmu Shang-Chi: Ve filmu se mohl objevit i Deadpool | Fandíme filmu Shang-Chi: Ve filmu se mohl objevit i Deadpool | Fandíme filmu Shang-Chi: Ve filmu se mohl objevit i Deadpool | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest