District 10: Mimozemšťané se mají už brzy vrátit

District 10: Mimozemšťané se mají už brzy vrátit | Fandíme filmu
Sony Pictures
Režisér Neill Blomkamp odhalil novou videohru a chystá návrat mezi migranty z vesmíru.

Kolem Neilla Blomkampa je po delší době zase živo. Nedávno bylo oznámeno, že jej studio Sony chce najmout jako režiséra pro filmovou verzi videohry Gran Turismo. V květnu byl zveřejněný také první cinematický teaser pro hru Off The Grid.

Blomkamp se jako kreativec loni přidal ke společnosti Gunzilla Games a spolupráce už nese první ovoce. Kyberpunková multiplayerovka hráče zavede do futuristického světa, kde tři různé frakce bojují o kontrolu nad vesmírným výtahem. Ten vede k nedalekým asteroidům, kde se těží extrémně cenné minerály. Těžba přinesla velké bohatství, ale také rozsáhlý konflikt. Hráč se bude moci rozhodnout, zda se rovnou zapojí to boje všech proti všem, anebo se pustí do jednotlivých misí a rozkrývání příběhu, což má prý hodně připomínat zážitek ze singleplayerové hry. Zároveň mají všechny hráčovy činy ovlivňovat příběh, svět a prostředí. Teaser nevypadá špatně, nicméně to ještě moc nevypovídá o tom, jaká bude finální hra.

Co ale fanoušky ve spojitosti s Neillem zajímá nejvíc, je District 9. Původní snímek z roku 2009 je dosud jeho nejlepším i nejúspěšnějším filmem. A snad vyjma nikdy nedokončeného Vetřelce 5 se o žádném jeho projektu nemluvilo tolik, jako o Districtu 10. Po delší době ticha je tu snad pozitivní zpráva. Pro server Dexerto Neill potvrdil, že na snímku stále pracuje, a že bychom se jej měli dočkat „v blízké budoucnosti“! To je stále poměrně nekonkrétní příslib, ale jestli nechce být Blomkamp označovaný za lháře, tak můžeme doufat, že pokračování akční sci-fi satiry uvidíme v několika málo letech.

Titulní foto: District 9

Zdroje: Dexerto, Gunzilla Games

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest