Neill Blomkamp už ví, o čem bude District 10

Neill Blomkamp už ví, o čem bude District 10 | Fandíme filmu
Momentálně režisér chystá Vetřelce 5, ale District 10 je v plánu!

Režisér Neill Blomkamp při propagování sci-fi Chappie stráví dost času klábosením o Vetřelci 5, kterého pomalu začíná chystat. Dříve či později ale musela přijít řeč také na District 10, pokračování režisérovy prvotiny z roku 2009. A ta chvíle skutečně nastala. V rozhovoru pro IGN Blomkamp uvedl, že jádrem Districtu 9 byl vývoj ústředního protagonisty, který považuje za uzavřený a v době natáčení k němu rozhodně žádné pokračování neplánoval. Uznává ale, že svět na pozadí, ve kterém se zmutovaný vládní agent přidal na stranu utiskovaných mimozemšťanů, skýtá potenciál pro další vyprávění.

Po několika letech v režisérovi konečně nový nápad konečně uzrál. Označuje jej za „opravdu báječný“ a domnívá se, že je to přesně ten příběh, který fanoušci prvního filmu chtějí vidět. Jediná potíž je v tom, že na realizaci filmu si budeme muset nějakou dobu počkat. Blomkamp si uvědomuje, že v těsném sledu natočil tři filmy, které jsou si stylisticky a částečně i tematicky dost podobné. Než tedy znovu vstoupí do téže řeky, chtěl by nějakou dobu počkat.

Co vy na to? Těšíte se na pokračování Districtu 9? A co myslíte, že je „přesně ten příběh, který chtějí fanoušci prvního filmu vidět“?

Zdroj: IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest