Pinocchio: První teaser pro další Disneyho hranou předělávku

Pinocchio: První teaser pro další Disneyho hranou předělávku | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 3 obrázky
Tom Hanks staví známou dřevěnou loutku a zkouší rozněžnit všechny cyniky. Podaří se mu to?

Walt Disney uvedl animovaného Pinocchia do kin v roce 1940. Byl to pro studio teprve jeho druhý celovečerní film a pomáhal definovat jeho celkovou image. Je skoro až s podivem, že trvalo tak dlouho, než na Pinocchia přišla v zástupu hraných remaků, které Disney na motivy svých animáků točí, řada. Určitou první vlaštovkou byla v roce 2010 Alenka v říši divů, od Maleficent z roku 2014 už Disney hrané remaky uvádí každoročně. Nejprve se točily pouze ty pro kina, od roku 2019 zásobují také službu Disney+.

Pinocchio bude teprve druhým snímkem, jenž byl vyrobený rovnou pro stream a zatím je těžké jednoznačně určit, zda se vynechání premiéry v kinech na filmu nějak podepíše. Výprava v prvním zveřejněném teaseru místy působí dost digitálně, jenže je možné, že by při výrobě snímku pro kina výsledek dopadl úplně stejně, protože režisér Robert Zemeckis si na počítačovou animaci jednoduše potrpí.

Obsazení je více než slušné, když řezbáře Geppetta hraje Tom Hanks a v dalších rolích vystupují Cynthia Erivo, Luke Evans, Joseph Gordon-Levitt nebo Keegan-Michael Key. Pinocchia namluvil Benjamin Evan Ainsworth. Alan Silvestri a Glen Ballard připravují pro snímek novou hudbu, ale využity budou i některé oblíbené písničky z původního animáku. Na publikum tedy čeká disneyovka se vším všudy.

Jestli tohle označení půjde chápat jako pozitivní nebo negativní, se definitivně ukáže 8. září, kdy má snímek s oživlou loutkou na Disney+ premiéru. Zatím můžeme hodnotit pouze první trailer. Na mne je až příliš sentimentální a mám strach, že nový Pinocchio bude především zkoušet ždímat nostalgii. Jak působí zatím na vás?

Podklady a foto: Disney

Pinocchio

07.02.1940 | USA
Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 4

Pinocchio: První teaser pro další Disneyho hranou předělávku | Fandíme filmu Pinocchio: První teaser pro další Disneyho hranou předělávku | Fandíme filmu Pinocchio: První teaser pro další Disneyho hranou předělávku | Fandíme filmu Pinocchio: První teaser pro další Disneyho hranou předělávku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest