Párty Hárder: Summer Massacre: Trailer pro pokračování české kultovky

Párty Hárder: Summer Massacre: Trailer pro pokračování české kultovky | Fandíme filmu
Bontonfilm
Zobrazit další 3 obrázky
Nejsprostší česká party komedie už za měsíc uvede do našich kin pokračování.

Před třemi lety proběhl Českem snímek Párty Hárd. Zhruba hodinová komedie byla natočená za pár peněz, doslova na koleni. Martin Pohl, známý jako rapper Řezník nebo jako autor Martyho frků vzal žánr teenagerských komedií a vyšrouboval jej ad absurdum. I v tomto případě chtěla parta středoškoláků pařit a souložit, nicméně množství extrémně obhroublých, vulgárních, fekálních, jinak nechutných či potenciálně urážlivých vtipů bylo vyšší než vysoké. Snímek nešel do běžné distribuce. Objížděl republiku v rámci speciálních projekcí a vybudoval si kultovní status. Nakonec byl uvedený na internetu a to částečně zdarma.

Pokračování nazvané Párty Hárder: Summer Massacre už má klasickou kino distribuci. Po celé republice jej uvede Bontonfilm. Snímku tak na jednu stranu hrozí, že přijde o aureolu undergroundového díla, které jde proti zajetým konvencím, ale zároveň tvůrci dostávají do ruky o něco větší rozpočet. To znamená nejen to, že budou moci předvést potenciálně o něco větší měřítko, ale především to, že snímek vůbec bylo možné realizovat, protože dvakrát po sobě přemlouvat všechny známé, jestli by vám náhodou za hubičku neudělali laskavost, už nemuselo být znovu schůdnou cestou. Zároveň se tvůrcům podařilo od fanoušků v rámci crowdfundingové kampaně vybrat na podporu natáčení vybrat 1,2 milionu korun. Ve filmu půjde opět o party zábavu. Oficiální synopse říká:

Nic šílenějšího a zábavnějšího letos v kinech nebude. V Párty Hárder: Summer Massacre se vrátí parta kamarádů z kultovního filmu Párty Hárd. Ze svého večírku se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Podřadnou prací v kempu se snaží vydělat peníze na zlatý hřeb léta – festival Summer Massacre, od kterého si slibují životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? V hlavních rolích vystupují Daniel Žáček, Jiří Bohatý, Adam Ernest, Kostas Zerdaloglu, Radim Neuvirt, Vojtěch Vodochodský, Bejnamin Škampa, Hugo Holý, Sultán, Václav Žáček, Marek Milko nebo Petr Reif.

Párty Hárder: Summer Massacre od Martina Pohla bude uvedený 23. června.

Podklady a foto: Bontonfilm

Galerie: 4

Párty Hárder: Summer Massacre: Trailer pro pokračování české kultovky | Fandíme filmu Párty Hárder: Summer Massacre: Trailer pro pokračování české kultovky | Fandíme filmu Párty Hárder: Summer Massacre: Trailer pro pokračování české kultovky | Fandíme filmu Párty Hárder: Summer Massacre: Trailer pro pokračování české kultovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest