Deadpool 3: V Marvelu konečně přišli na to, jak jej zapojit ke zbytku ságy

Deadpool 3: V Marvelu konečně přišli na to, jak jej zapojit ke zbytku ságy | Fandíme filmu
20th Century Studios
Komiksová postava Ryana Reynoldse se mohla objevit už v Doctoru Strangeovi 2.

Nějakou dobu se mezi fanoušky spekulovalo o tom, že by se Deadpool mohl objevit v Doctoru Strangeovi v mnohovesmíru šílenství. Dokonce se zdálo, že je vyobrazený na jednom z plakátů. Ať už jej grafici skutečně na poster umístili, nebo to byl jen podobně tvarovaný flek, ve vlastním filmu Deadpool chyběl. Scenárista Michael Waldron pro server ComicBook.com řekl, že při psaní filmu zvažovali všechno možné a Deadpool také přišel na přetřes, ale do snímku zkrátka nezapadal, tak snahy o jeho zapojení ustaly.

Fanoušci si tedy budou muset na návrat ukecaného zabijáka ještě počkat. Pozitivní novinku pro ně má oficiální Deadpoolův účet, který dnes na Twitteru zveřejnil zprávu, že se konečně podařilo definitivně přijít na to, jakým způsobem bude Deadpool do provázaného světa Marvelu zapojený. Teď už „jenom“ zbývá napsat scénář a Deadpool 3 se může vesele točit!

V březnu byl jako režisér Deadpoola 3 najatý Shawne Levy (Projekt Adam, Free Guy), který je letos zaneprázdněný a zřejmě by mohl začít natáčet v příštím roce. Do té doby by snad scénář mohl být připravený. Nakonec jej píší opět Rhett Reese a Paul Warnick, autoři jedničky a dvojky. V hlavní roli se vrací Ryan Reynolds a šéf Disneyho v minulosti sliboval, že i pod novým studiem zůstane Deadpool mládeži nepřístupný.

Foto je ilustrační, Deadpool

Zdroje: Deadpoolův Twitter, ComicBook.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest