Here: Tvůrci a herci Forresta Gumpa spolu točí nový film

Here: Tvůrci a herci Forresta Gumpa spolu točí nový film | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Tom Hanks, Robert Zemeckis a další parťáci se opět sejdou ke společnému natáčení.

Forresta Gumpa asi není třeba dlouze představovat. Divácky oblíbený snímek představil Toma Hankse jako prosťáčka, který svým dobrým srdcem ke štěstí přišel, pomohl lidem kolem sebe a formoval dějiny. Ve své době šlo o obrovský hit, který válcoval v kinech trikové velkofilmy. Na Oscarech si snímek odnesl 6 sošek, včetně té za najelpší film a jak na IMDb, tak na CSFD se Forrest dlouhodobě drží na čelních pozicích žebříčku divácké obliby.

Za snímkem tehdy stáli režisér Robert Zemeckis a scenárista a Eric Roth, v hlavních rolích vystoupili Tom Hanks a Robin Wright. A právě tahle hvězdná čtveřice po letech opět spojila síly. Chystají adaptaci grafického románu Here, jehož autorem je Richard McGuire.

O Here (Tady) se mluví jako o dech beroucí a revoluční výpravě napříč časem a vzpomínkami. Inovativní příběh se soustředí na jedno místo v Nové Anglii, kde nejdřív v divočině a následně v jednom domě páry a rodiny napříč generacemi prožívají lásku, ztrátu, těžkosti, naději a odkaz těch, kteří tu byli před nimi.

Komiksová předloha ukazuje střípky životů z jednoho jediného místa, které zůstává stejné, ale perspektiva neustále přeskakuje v čase napříč různými časovými obdobími a podtrhuje tak, jak nic není neměnné. V průřezu napříč časem by nový snímek mohl vzdáleně připomínat již zmiňovaného Forresta Gumpa, popřípadě ale třeba také Hanksův herecký výkon v Atlasu mraků, pokud by Home obdobným způsobem obsadil ty samé herce jako různé postavy v různých časových obdobích.

Snímek se začne točit letos v září a počítá se s uvedením příští rok na podzim, aby Home mohl promluvit do oscarového klání.

Foto je ilustrační, Tom Hanks ve filmu Forrest Gump

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest