Rychle a zběsile 10 obsadilo dalšího bouchače

Rychle a zběsile 10 obsadilo dalšího bouchače | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Po Jasonu Momoovi se přidal další chlap jak hora.

Produkce stále ještě oficiálně nepotvrdila, jestli Rychle a zběsile 10 skutečně režíruje Louis Leterrier, kterého si nedávno studio vyhlédlo jako náhradu za Justina Lina, jenž projekt opustil, zřejmě po neshodách s Vinem Dieselem, představitelem hlavní role. Magazín Deadline ve svém posledním článku Letteriera nicméně jako režiséra filmu označuje.

To však není to nejpodstatnější. Článek Deadline se zaměřil především na další přírůstek obsazení! Slovo „přírůstek“ je tentokrát opravdu na místě, protože jde o hereckou posilu velkého vzrůstu. K obsazení se připojil Alan Ritchson, jenž měří 188 centimetrů. Čahoun v Hollywoodu pracuje už delší dobu, definitivně se mu však povedlo letos prorazit se seriálem Reacher, kde si zahrál ústřední roli drsného vyšetřovatele, který se s likvidováním protivníků příliš nemaže. Do akční ságy bude vycházející hvězda jistě vhodným přírůstkem.

Jako roli Ritchson dostal nevíme, nicméně nedávné zprávy o zákulisních potíží projektu uváděly, že ještě nebyl obsazený jeden ze záporáků, tak třeba Ritchson dostal právě takovou roli.

Foto je ilustrační - Reacher

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest