Samuel L. Jackson o tom, proč ho i po letech baví hrát Nicka Furyho

Samuel L. Jackson o tom, proč ho i po letech baví hrát Nicka Furyho | Fandíme filmu
Marvel
Kdo je vlastně služebně nejstarší Marvel hrdina?

S příchodem mnohovesmíru se počítání let ve ve službách Marvelu zkomplikovalo. Po uvedení Spider-Mana: Bez domova se stal největším „seniorem“ v Marvel Cinematic Universe teoreticky vzato Spider-Man v podání Tobeyho Maguira. Pokud už jste viděli Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství, pak byste mohli namítat, že jeden herec setrvává v roli ještě delší dobu. Komiksové rekordmany jsme důkladně rozebírali v jednom starším článku a jednoznačně mezi ně z určitého pohledu patří i Samuel L. Jackson.

Ten je součástí aktuálního provázaného filmového světa Marvelu už od samotného začátku, když se roku 2008 objevil v prvním Iron Manovi. Stoprocentně se vrátí ještě minimálně v minisérii Secret Invasion a v celovečeráku The Marvels, jenž bude uvedený v příštím roce. Dosud jsme jej mohli vidět v 11 celovečerních Marvel filmech, v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. a v animované sérii What If…? Baví Jacksona po tolika letech role ještě vůbec? Jeho odpověď pro Collider v tomhle směru byla poměrně jasná:

No jasně, miluju Nicka Furyho. Samozřejmě. Že váháte. Je to chlap bez superschopností, co šéfuje lidem, kteří superchopnosti mají. A oni ho nechají. To je na něm výjimečné. Je to vůdce lidí, kteří jsou v určitém směru nesmírně výjimeční. Naplňuje mě být součástí světa, který jsem jako kluk tak dlouho obdivoval. Pořád chodím do komiksových knihkupectví. Pořád si kupuju komiksy a čtu je. Být [Nickem Furym]….znamená být nějakým způsobem součástí kulturního kánonu, který lidé milují a respektují“.

Takže tady to máte. Jackson je zkrátka fanoušek, a pokud o něj bude Marvel i nadále stát, nejspíš se s ním budeme v komiksovkách setkávat tak dlouho, jako se budou točit.

Foto: Marvel

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest