Samuel L. Jackson by rád prozkoumal více z minulosti Nicka Furyho

Samuel L. Jackson by rád prozkoumal více z minulosti Nicka Furyho | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Herec si myslí, že postava má stále co nabídnout a osobně by ho zajímalo, jaká tajemství Furyho minulost ukrývá.

Komiksový Nick Fury, ředitel SHIELDu, zakladatel iniciativy Avengers a jediný pozemšťan, který má pager přímo na Captain Marvel, nás provází již od potitulkové scény prvního Iron Mana a má nemalý vliv na veškeré dění v Marvel světě.

Omlazený Samuel L. Jackson spolu s Captain Marvel ještě stále řádí v kinech a postava Nicka Fury je na komiksovém snímku jednou z těch nejlepších věcí. A právě díky své skvělé poslední roli na sebe Samuel L. Jackson upoutal pozornost tisku.

Herec v rámci jednoho rozhovoru uvedl, že by mohlo být zajímavé ukázat, co dělal Nick Fury v armádě dlouho před tím, než potkal Captain Marvel, jak se později jako špion seznámil s Nathashou aka Black Widow (Scarlett Johansson), a taktéž by rád věděl, co se s ním dělo po Winter Soldierovi.

Z rozhovoru je tedy patrné, že sám Samuel L. Jackson má o postavu velký zájem a chtěl by zkrátka vědět, co všechno minulost Nicka Furyho skrývá. Dříve se mluvilo o tom, že vedle Lokiho a Scarlet Witch, kteří dostanou svou vlastní minisérii, by mohl několikadílnou TV show získat i Nick Fury, nicméně neoficiální zdroje to následně popřely a Fury rozhodně nebyl součástí první vlny oficiálně ohlášených miniséií, které uvede Disney+.

Nicka Furyho jsme nicméně neviděli naposledy. Již teď víme, že bude pomáhat Peteru Parkerovi v novém Spidermanovi a spolu s ním se vrátí i Cobbie Smulders, která hraje Mariu Hill. Nick Fury by se krom toho mohl teoreticky objevit i v chystaném originu Black Widow a třeba budeme svědky toho, jak spolu s Hawkayem obrací Black Widow na spojeneckou stranu, protože ve svých počátcích byla pouhým dokonalým strojem na zabíjení v rukou zlomyslných ruských agentur.

V komentářích dejte vědět, jestli by vás série o Nicku Furym zajímala a v galerii si pak kromě charakter posteru k chystaným Avengers můžete připomenout, jak vypadá současný Nick Fury s páskou přes oko a jak se povedlo jeho omlazení, kdy měl ještě obě oči funkční.

Zdroje: MCU Cosmic, CinemaBlend

Galerie: 4

Samuel L. Jackson by rád prozkoumal více z minulosti Nicka Furyho | Fandíme filmu Samuel L. Jackson by rád prozkoumal více z minulosti Nicka Furyho | Fandíme filmu Samuel L. Jackson by rád prozkoumal více z minulosti Nicka Furyho | Fandíme filmu Samuel L. Jackson by rád prozkoumal více z minulosti Nicka Furyho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest