Michael Bay připraví adaptaci videohry Ghost Recon

Michael Bay připraví adaptaci videohry Ghost Recon | Fandíme filmu
Po Transformers bude mít Michael o zábavu postaráno.

Příští rok vtrhne do kin čtvrtý díl Transformerů a Michael Bay po něm coby režisér vyklidí pole a přenechá robotí sérii novému nástupci (alespoň to tvrdí). Bay by se tak mohl zase věnovat jiným projektům, přičemž ze všeho nejdřív se zastaví u Warnerů, kteří Bayovi nabídli celovečerní adaptaci akční videohry Ghost Recon od vydavatele Ubisoft. Hra se odehrává v blízké budoucnosti a jako hráči se vtělíme do role vojáka, jenž je součástí fiktivní tajné americké armádní jednotky, která v boji využívá ty nejmodernější technologické prostředky. Ty jim umožňují rychle a efektivně eliminovat válečné konflikty všude po světě, aniž by jednotka po sobě zanechala sebemenší stopu.

V současnosti se shánějí scenáristé a pokud bude Bay s výsledkem jejich práce spokojený, mohl by film vedle produkování také sám režírovat. Látka je pro Baye jako stvořená, poněvadž zobrazování vojáků a armádní techniky bylo kupříkladu právě v Transformers vskutku nepřehlédnutelné. Zde navíc budou vojáci disponovat hi-tech udělátky, se kterými se může režisér pěkně vyblbnout. Osobně si na místě režiséra nedovedu představit nikoho povolanějšího. Možná Peter Berg (Království, Bitevní loď) by také nebyl špatnou volbou.

Po Splinter Cell a Assassin’s Creed jde o třetí filmovou adaptaci, na kterou budou lidé z Ubisoftu osobně dohlížet. Byli byste rádi, kdyby hru zfilmoval Michael Bay? Nebo jste spíš toho názoru, že by se měl věnovat radši jiným projektům a Ghost Recon přenechat někomu jinému? Pro jasnější představu přikládáme na závěr herní (hraný) trailer.

Ghost Recon - Herní trailer

 

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest