Echo: Volné pokračování Hawkeye nabírá obsazení

Echo: Volné pokračování Hawkeye nabírá obsazení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Maya Lopez po účasti v Hawkeyeovi točí svou vlastní sérii.

Je to sotva pár dní, co začalo natáčení Echo, nové Marvel minisérie, kde se jako ústřední postava představí Maya Lopez (Alaqua Cox) – neslyšící bojovnice, s níž jsme se poprvé seznámili v Hawkeyeovi. Teď je tu první zpráva o tom, kdo doplní představitelku hlavní role.

Do seriálu byla do jedné z klíčových úloh obsazena Devery Jacobs. Mnoho detailů o postavě neznáme. Podle magazínu Deadline se jmenuje Julia a je to odolná cílevědomá osobnost. Devery je nejznámější pro vystupování v seriálu Reservation Dogs. Kořeny herečky sahají mezi původní obyvatelstvo severní Ameriky, můžeme tak odhadovat, že její postava bude nějak blíže spřízněná s Mayou. Pokud ne rodinnou vazbou, tak minimálně bude pocházet ze stejné komunity.

Maya Lopez, alias Echo, je ostrá bojovnice, která dělala špinavou práci pro padoucha Kingpina, než se dozvěděla, že to byl právě on, kdo je zodpovědný za smrt jejího otce. Postava se od všech ostatních komiksových hrdinů liší tím, že je neslyšící. Hlavní scenáristkou série je Marion Dayre, jež v minulosti pracovala především na Volejte Saulovi.

Foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Echo: Volné pokračování Hawkeye nabírá obsazení | Fandíme filmu Echo: Volné pokračování Hawkeye nabírá obsazení | Fandíme filmu Echo: Volné pokračování Hawkeye nabírá obsazení | Fandíme filmu Echo: Volné pokračování Hawkeye nabírá obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest