Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer

Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer | Fandíme filmu
Redbox
Zobrazit dalších 5 obrázků
Klaustrofobický thriller dává vzpomenout na Smrtonosnou past.

Chystaná novinka Black Site má několik ingrediencí klíčových pro napínavé akční thrillery. Psychopatického zabijáka. Uzavřený prostor, z něhož není úniku. Zrádce ve vlastních řadách, osobní vazbu hrdinky se záporákem a časový limit. To všechno může v součtu vytvořit ten správný natlakovaný papiňák, v němž všechno vře a hrozí prasknutím.

Hlavní hrdinkou je agentka CIA Abby Trent, která vede podzemní tajnou základnu, kam se uvězňují vysoce nebezpeční zločinci. Několik dní před tím, než bude Abby převelena na novou pozici, přivážejí speciální síly nejhledanějšího muže planety s krycím označením „Sekyrka“. Sekyrka zabíjí nepřátele opravdu drsným způsobem. Pro Abby je jeho dopadení osobní, protože Sekyrka zavraždil jejího manžela. Abby by se chtěla pomstít, jenže Hatchet prchá a jako krvavou hru začne jednoho po druhém vraždit jednotlivé důstojníky ze základny. Abby se jej spolu se svým týmem snaží dopadnout, ale zjišťuje, že je obklopena zrádci. Začíná pochybovat o všech kolem sebe, neví, komu může důvěřovat a čas se krátí.

Trailer stísněným prostředím podzemní základny dává vzpomenout na Smrtonosnou past, jen v tomhle případě je sám proti mnohým záporák, nikoliv hrdina. Zápletka je pro akční thriller dostatečně nosná, obsazení je fajn, tohle by vůbec nemuselo dopadnout špatně. V hlavní roli Michelle Monaghan, zabijáka hraje Jason Clarke a na základně pracuje také Jai Courtney. Snímek jako svou prvotinu natočila Sophia Banks. Snímek bude od 3. května a VOD.

Podklady a foto: Redbox

Galerie: 6

Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer | Fandíme filmu Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer | Fandíme filmu Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer | Fandíme filmu Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer | Fandíme filmu Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer | Fandíme filmu Black Site: Tajné vězení pod útokem uprchlého teroristy – trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest