Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer

Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Když vám zabásnou bráchu, jdou veškeré zásady stranou, i když jste zrovna policajt.

Australský herec Jai Courtney se neúnavně snaží získat si srdce filmových fanoušků, přičemž se mu stále nedaří prorazit tak, jak by si asi sám představoval. Měl sice solidně nakročeno ze seriálového Spartaka, ale kdykoliv přišla nabídka na potencální filmový hit, výsledek byl katastrofální, ať už se bavíme o Smrtonosné pasti 5: Opět v akci, Terminátorovi Genisys nebo Sebevražedném oddíle. Tyhle větší a ambicióznější projekty nakonec nedopadly vůbec dobře a Courtney rozhodně nezazářil. Snímek Semper Fi (zkráceně Semper fidelis - latinsky "vždy věrný" - motto americké námořní pěchoty) zřejmě nebude představovat onen žádoucí průlom, ale jako akční či thrillerová jednohubka by mohl diváky potěšit.

O čem to celé bude? Courtney si zahraje policistu a člena zálohy námořní pěchoty, jehož bratr s tváří Nata Wolffa (Papírová města, Death Note) se zaplete do bitky a někoho pravděpodobně usmrtí. Jelikož je též členem záloh a prošel vojenským výcvikem, vyfasuje pořádný flastr, ať už v jeho jednání byl úmysl nebo ne. Hlavní hrdina tak čelí dilematu, jak se zachovat. Nechce nechat hnít brášku ve vězení, leč přece jen vykonává povolání policisty a navíc má ono pouto k americké armádě. Nakonec se rozhodne, že sourozence ve štychu nenechá a společně s partičkou kamarádů jej dostane na svobodu.

Snímek režíruje Henry-Alex Rubin, jenž k němu ruku v ruce se Seanem Mullinem (Amira & Sam) napsal i scénář. Rubin má na kontě zatím jen drama/thriller Odpojit (Disconnect), které však sklízelo vcelku pozitivní ohlasy. Na RottenTomatoes 70 % kladných recenzí s průměrným ratingem 6,65/10 a na ČSFD krásných 82 %. Uvidíme, jak se Courtneymu pod dohledem Rubina zadaří, solidní thriller bychom brali všema deseti. Premiéra by měla proběhnout 4.10. 2019 a v dalších rolí se objeví například Beau Knapp, Finn Wittrock, Leighton Meester či Arturo Castro.

Ve snímku Semper Fi se drsný polda a člen zálohy americké námořní pěchoty musí rozhodnout, zda překročí zákon a osvobodí svého mladšího bratra z vězení. Ten byl odsouzen na pěknou řádku let za násilný trestný čin. Režíruje Henry-Alex Rubin a v hlavních rolích se představí Jai Courtney a Nat Wolff.

Galerie: 9

Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu Semper Fi: Ostrý polda Jai Courtney vytáhne bráchu z basy - koukněte na trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest