Rychle a zběsile 10: Návrat záporačky potvrzen

Rychle a zběsile 10: Návrat záporačky potvrzen | Fandíme filmu
Universal Pictures
Jason Momoa si před novináři pustil pusu na špacír.

V Rychle a zběsile 8 poprvé jako záporačka Cipher vystoupila Charlize Theron. V závěru filmu sice unikla, avšak mezi filmy byla dopadena. I z vazby však v Rychle a zběsile 9 dokázala manipulovat děním, posléze utéct a jako pilotka dronu se zapojit do akce. Následně opět prchá. Dalo se tedy předpokládat, že se s ní hrdinové ještě střetnou.

Zároveň platí, že v Hollywoodu není až do premiéry nikdy nic jisté. Herečka se s filmaři z jakýchkoliv důvodů nemusela dohodnout na další spolupráci, popřípadě se s jejím návratem mohlo počítat až na Rychle a zběsile 11, kde se má současný příběh uzavřít.

V minulosti The Hollywood Reporter jednou uvedl, že se její návrat v Rychle a zběsile 10 předpokládá, teď to však máme od Jasona Momoy černé na bílém. V rozhovoru pro Entertainment Tonight řekl, že ve snímku má společné scény s většinou členů obsazení. Pochválil si spolupráci Vinem Dieselem a s Charlize Theron. O Momoovi se říká, že by měl hrát jednoho ze záporáků, společné scény se Cipher tedy dávají smysl.

Dle posledních informací se má začít točit už teď v dubnu, tak se jistě brzy dozvíme víc.

V Rychle a zběsile 10 budou vystupovat Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Charlize Theron, Daniela Melchior a Jason Momoa. Režíruje opět Justin Lin, který je podepsaný pod díly 3-6 a 9. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Foto: Charlize Theron v Rychle a zběsile 8

Zdroj: Entertainment Tonight

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest