Rychle a zběsile 10: Natáčení je za rohem, obsazení se rozroste

Rychle a zběsile 10: Natáčení je za rohem, obsazení se rozroste | Fandíme filmu
Universal Pictures
Kam se zběsilá rodina vypraví tentokrát?

Vin Diesel zveřejnil jedno ze svých klasických instagramových videí, kde nás všechny láká do svého kultu nikdy nekončící pozitivity a širokých úsměvů. Ať už se rozhodnete či nerozhodnete stát se členy, pro fanoušky Torettovy famílie obsahuje Dieselovo video malou novinku. Vin prozradil, že natáčení Rychle a zběsile 10 se rozjede už „za pár minut“. Dřívější zprávy hovořily o tom, že filmaři nastoupí ke kamerám „na jaře“, tak že by se začalo na nejnovějším pokračování pracovat třeba už v březnu?

Diesel ve svém proslovu slibuje také „skvělé posily pro obsazení“, díky kterým bude desátý film „opravdu vzrušující“. Už nedávno hollywoodská média odhalila jednání s Jasonem Momoou a představitel Aquamana vzápětí svou účast skutečně potvrdil. Budeme zvědavě vyhlížet, koho dalšího se ještě dočkáme. Mezitím můžeme alespoň spekulovat o tom, kam se napříště zběsilá partička podívá. Podle fotek, které sdíleli v posledních měsících na Instagramu režisér Justin Lin a jeho spolupracovníci se můžeme domnívat, že štáb zavítá do Říma a potenciálně i na další místa v Itálii.

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Charlize Theron a Jason Momoa. Režíruje opět Justin Lin a datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Titulní foto je ilustrační - Rychle a zběsile 9

Zdroj: Vin Diesel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest