Son of Kong: Jedná se o pokračování Godzilla vs. Kong

Son of Kong: Jedná se o pokračování Godzilla vs. Kong | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Po úspěchu rvačky obřích monster je v přípravě další snímek z MonsterVerse.

S filmy ze světa MonsterVerse to nikdy nebylo slavné. Žádné filmy s Godzillou ani Kongem neměly vyloženě skvělé recenze a se snímkem Godzilla II Král monster přišel i výrazný pokles tržeb. Podle zákulisních informací studio vážně zvažovalo, že Godzilla vs. Kong sérii ukončí. Souboj dvou populárních monster by pro to ostatně byl náležitým vyvrcholením. Jenže film v kinech překvapil. I když byl snímek Godzilla vs. Kong souběžně uvedený v kinech i online, i když mají sály omezenou kapacitu, řada lidí se do kina stále bojí a v mnoha zemích se na premiéru teprve čeká, tak za necelý měsíc promítání se podařilo utržit o nějakých 20 milionů víc, než Godzilla II utržil za celou svého nasazení.

Ve studiu Legendary Pictures tak ucítili příležitost a začali chystat další pokračování. Proces je prozatím v plenkách, nicméně studio začalo jednat o další spolupráci s režisérem Adamem Wingardem, jenž natočil Godzilla vs. Kong. Pokud domluva klapne, bylo by to vůbec poprvé, kdy se nějaký režisér k sérii vrátil. Zatím postupně jednotlivé snímky točili Gareth Evans, Jordan Vogt-Roberts, Michael Dougherty a všichni se s Legendary po dokončení svého bijáku rozloučili. Ani Wingardův film neměl kdovíjak skvělé recenze, ale v jeho prospěch hovoří tržby a je pravdou, že většina kritiků na Godzilla vs. Kong chválí alespoň akci, což je přesně to, kvůli čemu většina diváků na podobné filmy chodí.

Wingard má rozdělanou hranou verzi Hromkoček a pokračování Tváří v tvář, je tedy otázkou, kdy se k dalšímu monster filmu dostane. Zatím není úplně zřejmé, na jaké potvory se mohou fanoušci těšit příště, ale The Hollywood Reporter zmiňuje, že Wingard se studiem úzce spolupracoval na vytvoření příběhové linky o duté Zemi, je tedy možné, že budoucnost bude směřována právě sem. Filmař a studio prý mají v klobouku celou řadu nápadů a nový snímek by se údajně mohl jmenovat Son of KongKongův syn.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest