Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka

Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ethan Hawke předvádí démonické síly, Oscar Isaac rozpolcenou osobnost. Plus spousta akce.

Moon Knighta předchází dobrá pověst. My na premiéru zatím stále čekáme, ale už v upoutávkách vypadá série zatraceně dobře. Nový maskovaný mstitel od Marvelu má šmrnc v kostýmu a zajímavý osud bez něj. Čerstvě dorazily hned čtyři nové upoutávky.

Jedna se zaměřuje na bližší představení postav. Pak je tu samostatná scéna, kde blíže poznáváme schopnosti ústředního záporáka. Padouch v podání Ethana Hawkea se jmenuje Arthur Harrow a je to vůdce náboženského kultu, který se snaží „uzdravit svět“. Moon Knighta (Oscar Isaac) vnímá jako překážku k dosažení svého cíle. V upoutávce můžeme vidět, že na pomoc se svými plány povolává na svět démona. Krom toho se ale také bude snažit ústředního protagonistu manipulovat a svést jej na scestí.

Dvě delší upoutávky doplňují ještě další dva spoty, kde si můžete prohlédnout řadu akčních momentů, anebo situace, v nichž spolu diskutují Steven Grant a Marc Spector, dvě osobnosti, jež tělo sdílejí. Dole v galerii najdete nejnovější fotky, včetně detailních pohledů na dva různé obleky, které se na Moon Knightově těle utvářejí.

Steven Grant je plachý zaměstnanec obchodu se suvenýry, kterého začnou stíhat výpadky paměti a vzpomínky na úplně cizí život. Steven zjišťuje, že trpí disociativní poruchou osobnosti a sdílí tělo s žoldákem Marcem Spectorem. Nepřátelé se ke Stevenovi/Marcovi rychle blíží a jim nezbývá než se vypořádat se svými složitými identitami a se smrtícím tajemstvím egyptských bohů. V hlavních rolích Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamawy či Gaspard Ulliel. Scénář - Jeremy Slater, režie - Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead. Datum premiéry je stanoveno na 30. března 2022.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 6

Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka | Fandíme filmu Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka | Fandíme filmu Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka | Fandíme filmu Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka | Fandíme filmu Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka | Fandíme filmu Moon Knight: Nové upoutávky ukázaly schopnosti záporáka | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest