Fortress: Bruce Willis je náměsíčný v novém akčním průšvihu

Fortress: Bruce Willis je náměsíčný v novém akčním průšvihu | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Asistují mu u toho Brenda z Beverly Hills a falešná Lara Croft. Hotová je už i dvojka.

Vítejte u další kapitoly seriálu „Do čeho jsi to probůh zase vlezl Bruci“. Snímek Fortress už jsme si představili, teď je tu však i první trailer. Ten nás seznamuje s rádoby stylovou zápletkou. Bruce Willis hraje důchodce nastěhovaného do luxusního resortu, za nímž přijíždí na návštěvu syn. V tu chvíli je letovisko pro penzisty přepadeno ozbrojenci. Synátor má o tatínka strach, ale není nutno, ten se o sebe umí postarat. Ukazuje se, že letovisko je určené pro vysloužilé tajné agenty a útočníci se chtějí pomstít.

Willis v upoutávce působí jako kdyby celý film odehrál v náměsíčnosti. Scénami mrtvolně proplouvá, divně intonuje, jeho hereckým výkonem má být zřejmě hluboké bručení, kterým postava mluví. Ve snímku vystupuje několik no-name herců, ale z nějakého důvodu také Shannen Doherty, známá především jako Brenda z Beverly Hills 90210. Jo, a pak je tu ještě ženská postava (ztvárněná Kelly Greyson), která je z nějakého důvodu oblečena jako Lara Croft – tedy v šortkách a krátkém tílku...zatímco pánové na sobě většinou mají dlouhé kalhoty a několik vrstev. Během ukázky několikrát zaznívá něco, co by zřejmě měly být hlášky, ale spíš je to zkrátka a dobře křeč.

Kromě zmiňovaných v novince hrají Jesse Metcalfe a Chad Michael Murray. Režíruje James Cullen Bressack, jenž za celou kariéru nenatočil nic koukatelného. Příběh se točí kolem utajeného rezortu pro vysloužilé americké tajné agenty. Do komplexu vtrhne skupina kriminálníků toužících po pomstě. Je na bývalém důstojníkovi (Willis) a jeho synovi (Metcalfe), aby situaci vyřešili. Natáčelo se letos na konci jara v Portoriku. Snímek bude k vidění na VOD od 17. prosince.

A pozor, dotočená už je i dvojka, z níž dole v galerii můžete vidět první fotografii. Snímek se točil taktéž v Portoriku, hned po dokončení toho prvního. V hlavních rolích se vracejí Willis a Metcalfe. O režii se tentokrát postaral Josh Sternfeld. Ten má výrazně méně zkušeností než Bressack a také nenatočil nic, co by stálo za řeč.

Foto: Lionsgate

Zdroje: Lionsgate, The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Fortress: Bruce Willis je náměsíčný v novém akčním průšvihu | Fandíme filmu Fortress: Bruce Willis je náměsíčný v novém akčním průšvihu | Fandíme filmu Fortress: Bruce Willis je náměsíčný v novém akčním průšvihu | Fandíme filmu Fortress: Bruce Willis je náměsíčný v novém akčním průšvihu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest