Trojčata: S pokračováním Schwarzeneggerovy komedie se stále počítá

Trojčata: S pokračováním Schwarzeneggerovy komedie se stále počítá | Fandíme filmu
Universal Pictures
Danny DeVito s Arnoldem Schwarzeneggerem se i přes úmrtí režiséra stále mohou znovushledat.

Nedávno filmový svět zastihla smutná zpráva, když zemřel komediální matador Ivan Reitman. Obrovská ztráta pro Ivanovy bližní, nemilá skutečnost pro jeho fanoušky a také nepříjemná rána pro jeden konkrétní projekt. Pro snímek Trojčata.

Pokračování Dvojčat už se připravuje řadu let. U nás na webu o něm píšeme od roku 2012! Léta Arnold Schwarzenegger sliboval, že teď už se určitě bude točit a nikdy se to nestalo. To se mělo změnit právě teď. Loni se definitivně daly přípravy do pohybu. Herci a tvůrci se scházeli, natáčení se připravovalo a letos měla padnout první klapka. Bohužel, než se stačily kamery rozběhnout, režisér Ivan Reitman zemřel.

Navzdory smutné skutečnosti Schwarzenegger stále věří tomu, že film natočený bude. Na akci Arnold Sports Festival řekl:

Když Ivan Reitman, režisér prvního filmu, zemřel, trochu nás to zbrzdilo. Chvíli počkáme, než emoce opadnou a pak se k projektu vrátíme. Natáčet by se mělo v říjnu. Ale musíme se sejít s nějakými režiséry a pak se uvidí, zda budeme pokračovat.“

Natočení snímku je tedy opět nejisté, ale smrt Ivana Reitmana Trojčata definitivně nezrušila, minimálně Arnold tomu stále věří.

Koncept chystaného filmu je zatraceně jednoduchý. Vincent s Juliem (Arnold Schwarzenegger) po letech zjišťují, že mají ve skutečnosti ještě jednoho bratra. Do role se dlouhodobě počítalo s Eddiem Murphym, ten je však vytížený, a tak byl jako trojče obsazený Tracy Morgan. Celý film má být o tom, jak se sbližují, o rodinných hodnotách a o tom, že nehledě na to, jak jsme odlišní, se vždycky nějak musím naučit mezi sebou vycházet.

Foto je ilustrační - Dvojčata

Zdroj: The Arnold Fans

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest