Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku

Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Elizabeth Olsen má po účasti v řadě týmovek stanout jako hlavní hvězda příběhu.

Vypadá to, že Wanda Maximoff, alias Scarlet Witch je momentálně v kurzu. Wanda (Elizabeth Olsen) začínala jako jeden ze záporáků Avengers: Age of Ultron. Pak se stáhla do pozadí, když v několika dalších filmech figurovala pouze jako vedlejší postava. Loni se nicméně vytáhla v minisérii WandaVision a také ji pravidelně vídáme v trailerech pro chystaného Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství. Z Wandy je regulérní superstar.

V mnohovesmíru by ale její příběh skončit nemusel. Podle posledních internetových drbů by se následně měla dočkat nového vlastního projektu. S takovým tvrzením nejprve přišel insiderský účet MyTimeToShineHello. Ten má zvláštní reputaci, když čas od času přinese informace, které se později potvrdí a jindy tvrdí takové věci (a v takovém množství), že se zdá, že si alespoň část svých „odhalení“ cucá z prstu. Následně ale ještě podstatně spolehlivější server Murphy‘s Multiverse uvedl, že o samostatném projektu se Scarlet Witch hovoří „několik zdrojů“ a dodává, že natáčení má podle jeho informací začít v roce 2023. Do svého kalendáře chystaných marvelovek Scarlet Witch server zanesl jako minisérii, ale není zřejmé, zda jde o spekulaci, anebo server i v téhle věci vychází ze zákulisních informací.

Aniž bych věděl (a chtěl vědět) jaký osud na Scarlet Witch čeká v Doctoru Strangeovi 2, tak podle fanoušků, kterým nevadí číst nejrůznější spoilery to vypadá, že další příběhy Scarlet Witch nejsou vyloučené. Takže ať už jsou aktuální drby pravdivé nebo ne, zdá se, že Wandu do budoucna ještě potkáme, protože Marvel svoje postavy jen tak neopouští.

PS: Murphy‘s Multiverse spekuluje, že ideálním termínem pro premiéru nového příběhu se Scarlet Witch by mohl být rok 2024, kdy postava oslaví 60 let svojí existence.

Foto: Marvel

Zdroje: MyTimeToShineHello, Murphy's Multiverse

Galerie: 7

Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu Scarlet Witch údajně dostane vlastní sólovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest