Strážci Galaxie 3: Jsou tu první fotky z natáčení

Strážci Galaxie 3: Jsou tu první fotky z natáčení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Na Draxe (v podání Davida Bautisty) možná čeká jedna změna.

Strážci Galaxie 3 se točí od loňského listopadu. Přesto jsme zatím viděli ze snímku jen nevinné zákulisní obrázky, které nasdíleli samotní filmaři. Jako třeba když se režisér James Gunn podělil o fotku obsazení připraveného vrhnout se do práce. Neoficiálních fotek z natáčení jsme se prozatím nedočkali a to z prostého důvodu – netočí se v exteriérech.

To vlastně platí i nadále, nicméně v americké Atlantě se alespoň podařilo vyfotit herce v momentě, kdy přijíždějí na plac. Konkrétně jsou na snímcích k vidění David Bautista a Pom Klementieff. Oba už jsou nalíčení jako Drax a Mantis. Produkce se je sice oba snaží zakrýt, ale něco málo přeci jen můžeme vidět. A na Draxe možná čeká malá změna. Je dost pravděpodobné, že si herec pouze na cestu vzal kromě krycího pláště ještě jakousi bundu, aby mu nebyla zima. Ale zároveň nemůžeme vyloučit, že všechno kromě modrého pláště je kostým. V tom případě by Drax poprvé nechodil nahý do půl těla. Pro herce i pro štáb by to byla příjemná úleva, protože by se tak dal výrazně zkrátit čas, který musí Bautisa strávit v maskérně.

Co myslíte vy? Změnil se Draxův styl oblékání, nebo vidíme jen hercovu civilní bundu?

Strážci Galaxie 3 navazují na Strážce Galaxie 2, Avengers: Endgame a Thora: Love and Thunder. Vrátí se v nich nesourodý tým vesmírných hrdinů, aby prožili svoje vrcholné společné dobrodružství. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Sean Gunn, Karen Gillan, Vin Diesel a Sylvester Stallone. Nově je doplňují Will Poulter a Chukwudi Iwuji. Režíruje James Gunn. Snímek uvidíme 4. 5. 2023.  

Foto je ilustrační - Strážci Galaxie 2

Zdroje: Daily Mail

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest