Deadpool 2: Režisér Miller rozebírá, jak neshody s hlavní hvězdou zapříčinily jeho odchod

Deadpool 2: Režisér Miller rozebírá, jak neshody s hlavní hvězdou zapříčinily jeho odchod | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Kdyby měl větší kreativní kontrolu, nejspíš by u projektu setrval.

Ještě před rokem 2016 se Tim Miller živil po většinu času jako počítačový animátor ve videoherním průmyslu, poté ale dostal šanci zrežírovat si svůj první celovečerní hraný film a poštěstilo se mu více, než mnohým jiným. Dostal totiž za úkol přivést na plátno eRkového DeadpoolaRyanem Reynoldsem v hlavní roli a i když studio dlouhá léta pochybovalo, zda má tento drsný antihrdina vůbec šanci uspět, vyšplhal se film až k pozici nejúspěšnějšího filmu pro dospělé všech dob (alespoň donedávna to platilo, než jej předběhl Joker). Před natáčením očekávaného pokračování ale Miller od projektu znenadání odešel a byl nahrazen Davidem Leitchem, jedním z tvůrců Johna Wicka. Podle zákulisních informací za jeho odchod mohly z velké části neshody s hlavní hvězdou, otevřeně se ale na téma příliš nemluvilo. Nyní, při propagaci svého nového snímku Terminátor: Temný osud, ale Miller detailněji popsal, proč se režie druhého Deadpoola vzdal.

Začalo mi být jasné, že Ryan chtěl mít sérii pod kontrolou,“ pověděl v nedávném rozhovoru. „Jako režisér můžete v tomhle stavu pracovat, a to i docela úspěšně, ale já to nedokážu. Nevadí mi o věcech diskutovat, ale když nemám šanci vyhrát, nepůjdu do toho. A myslím si, že nejde vyjednávat nad každým kreativním rozhodnutím, když je jich před vámi taková spousta. Ryan je tváří celé značky a vždy byl zdaleka tou nejdůležitější ingrediencí. Takže pokud se rozhodne, že ji chce kontrolovat, tak ji také kontrolovat bude.“. Miller dále dodal, že když mu začalo docházet, že nebude moci natočit film podle svých představ, raději odešel rovnou, než aby se pletl dalším lidem pod nohy. Co měl režisér s filmem původně v plánu, to jsme rozebírali ve starším článku (odkaz nahoře), tak se nebojte kouknout. Rozhodně ale můžeme potvrdit, že by jeho Deadpool 2 byl v mnohém odlišný.

Zdroj: MovieWeb

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Deadpool 2: Režisér Miller rozebírá, jak neshody s hlavní hvězdou zapříčinily jeho odchod | Fandíme filmu Deadpool 2: Režisér Miller rozebírá, jak neshody s hlavní hvězdou zapříčinily jeho odchod | Fandíme filmu Deadpool 2: Režisér Miller rozebírá, jak neshody s hlavní hvězdou zapříčinily jeho odchod | Fandíme filmu Deadpool 2: Režisér Miller rozebírá, jak neshody s hlavní hvězdou zapříčinily jeho odchod | Fandíme filmu Deadpool 2: Režisér Miller rozebírá, jak neshody s hlavní hvězdou zapříčinily jeho odchod | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest