Ztracené město: Nové upoutávky dobrodrůža s Bullock a Tatumem

Ztracené město: Nové upoutávky dobrodrůža s Bullock a Tatumem | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Šílené šaty do pralesa, obírání pijavic z Channingova zadku a další detaily nové ztřeštěné komedie.

Nebude to dlouho trvat a vydáme se do kina na nový dobrodružný snímek Ztracené město se Sandrou Bullock a Channingem Tatumem v hlavních rolích. Bullock ve filmu hraje spisovatelku milostných románků, kterou unese miliardář (Daniel Radcliffe) přesvědčený o tom, že mu spisovatelka pomůže najít bájný poklad. Tatum představuje manekýna, který stojí modelem pro obálky spisovatelčiny knížky. Touží po tom být skutečným hrdinou, a tak se autorce vydává na pomoc.

Protože je to naprostý trouba, skončí oba v průšvihu a společnými silami se snaží dostat z džungle. Série nejnovějších upoutávek předvádí chemii, kterou mezi sebou dvě ústřední postavy mají, absurdnost celé situace, bláznivou komedii a dobrodružnou vůni dálek. Jedna upoutávka představuje šílené šaty Sandry Bullock, druhá se soustředí na pijavice, jež ze sebe nechal obírat nahatý Tatum, a pak je tu ještě krátký teaser.

Uzavřená spisovatelka s pronikavým intelektem, Loretta Sage (Sandra Bullock) psala celý život populární romantická dobrodružství z exotického prostředí. Na obálkách vždy vystupuje pohledný model Alan (Channing Tatum), který zasvětil život tomu, aby se dokonale převtělil do ústředního románového hrdiny Dashe. Během propagačního turné je Loretta unesena excentrickým milionářem (Daniel Radcliffe), který doufá, že jej dovede k pokladu prastarého ztraceného města, z jejího posledního příběhu. Alan chce dokázat, že může být skutečným hrdinou, nejen tím z plakátu, a tak se vydává Lorettu zachránit. Nesourodá dvojice se nečekaně pouští do společného dobrodružství v džungli, kde se musí naučit spolupracovat, pokud má přežít v divočině a najít starý poklad dřív, než bude navěky ztracen. Dále ve snímku vystupuje Brad Pitt, režírovali Aaron Nee a Adam Nee, scénář napsali Dana Fox a Adam Uziel. Datum české premiéry je stanoveno na 24. března.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest