Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce

Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Daniel Radcliffe unese Sandru Bullock, aby mu našla poklad. Channing Tatum to tak nenechá.

Blíží se Super Bowl, tradiční televizní akce, která nabídne celou řadu upoutávek očekávaných velkofilmových bijáků. Některé ukázky budou uvolněny skutečně až v noci z neděle na pondělí, jiné se dostanou do oběhu s předstihem. Jednou takovou je nový spot pro dobrodružný snímek Ztracené město (The Lost City).

Ten nabízí zábavnou premisu, kdy Sandra Bullock hraje autorku zamilovaných románků. Channing Tatum potom hloupého hezouna, který stojí modelem pro jednotlivé knižní obálky. Když je spisovatelka unesena záporákem v podání Daniela Radcliffea, rozhodne se Alan (Tatum), že se stane skutečným hrdinou a pokusí se ji zachránit. Z toho plyne celá řada zábavných situací v tropické džungli, kde musí nesourodá dvojice najít společnou řeč. Nová upoutávka sází právě na chemii mezi Bullock a Tatumem a připomíná řadu zábavných momentů, které jsme často měli příležitost vidět už v traileru. Ať už jde o parkování autíčka na hraně srázu, pijavice nebo skvělého Brada Pitta ve vedlejší roli. V galerii najdete plakáty a fotky.

Uzavřená spisovatelka s pronikavým intelektem, Loretta Sage (Sandra Bullock) psala celý život populární romantická dobrodružství z exotického prostředí. Na obálkách vždy vystupuje pohledný model Alan (Channing Tatum), který zasvětil život tomu, aby se dokonale převtělil do ústředního románového hrdiny Dashe. Během propagačního turné je Loretta unesena excentrickým milionářem (Daniel Radcliffe), který doufá, že jej dovede k pokladu prastarého ztraceného města, z jejího posledního příběhu. Alan chce dokázat, že může být skutečným hrdinou, nejen tím z plakátu, a tak se vydává Lorettu zachránit. Nesourodá dvojice se nečekaně pouští do společného dobrodružství v džungli, kde se musí naučit spolupracovat, pokud má přežít v divočině a najít starý poklad dřív, než bude navěky ztracen. Dále ve snímku vystupuje Brad Pitt, režírovali Aaron Nee a Adam Nee, scénář napsali Dana Fox a Adam Uziel. Datum české premiéry je stanoveno na 24. března.

Podklady a foto: Paramount Pictures

Galerie: 7

Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu Ztracené město: Bullock a Tatum vyrážejí do džungle v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest