Osamělý jezdec: S Armiem Hammerem v zákulisí

Osamělý jezdec: S Armiem Hammerem v zákulisí | Fandíme filmu
Jaké je natáčet s Johnnym Deppem? Armie Hammer se podělil v nové featurette. Plus dva nové spoty a LEGO plakát. AKTUALIOZVÁNO o další featurette.

AKTUALIZACE: Přidáváme další featurette, ve kterém se můžete podívat, jak se natáčela scéna s vysokou věží. Nic pro ty, kdo se bojí výšek.

Co dodat. Pokud mě zrak nešálí, nové záběry z filmu byste v aktuální featurette hledali marně, ale zato se podíváte do zákulisí a uslyšíte, co Armie Hammer říká na spolupráci s Johnnym Deppem. Navíc přidáváme dva nejnovější TV Spoty a LEGO plakát.

Osamělý jezdec je nejnovější spoluprácí trojice Johnny Depp, Gore Verbinski a Jerry Bruckheimer, která stojí za úspěchem Pirátů z Karibiku. Maskovaný hrdina Lone Ranger (Hammer) ve filmu bojuje proti bezpráví a nenasytným železničním magnátům, nicméně všichni tušíme, že příběh je v tomhle případě až na posledním místě. Hlavní slovo bude mít špičkování mezi hrdinou a jeho indiánským pomocníkem Tontem a hromada opulentní akce, ve které budou hrát hlavní roli parní vlaky. V dalších rolích se objeví Ruth Wilson, Tom Wilkinson, Barry Pepper, Helena Bonham Carter nebo William Fichtner. Česká premiéra je stanovena na 4. července.

Osamělý jezdec: Natáčení na vysoké věži

 

Osamělý jezdec: Armie Hammer featurette

Osamělý jezdec: 2 TV Spoty

 

Zdroj: Yahoo

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest