Osamělý jezdec: Nová sbírka plakátů

Osamělý jezdec: Nová sbírka plakátů | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
A nejnovější TV spot.

Některé trailery nejsou vůbec špatné, jiné na řadu filmových fandů příliš velký dojem neudělaly, a tak stále můžeme jenom spekulovat, zda si Lone Ranger získá naše srdce. Disney nám pilně cpe do hlavy, že film připravil stejný tým, jaký je zodpovědný za populární Piráty z Karibiku, tedy režisér Gore Verbinski, producent Jerry Bruckheimer a herecká superstar Johnny Depp. Úspěšná trojka ale samozřejmě není všechno. Filmová zápletka je v trailerech neurčitě prezentována jako příběh o zrodu legendárního Osamělého jezdce, maskovaného hrdiny, který spolu se svým pomocníkem Tontem bojuje proti bezpráví. V případě jejich prvního společného dobrodružství by pak bezpráví měli páchat bezohlední stavitelé železnice, kteří se při honbě za mamonem nezastaví před ničím. Vedle vyčpělé story nám ale dosavadní upoutávky prezentovaly především akční scény a špičkování Tonta (Depp) s Lone Rangerem (Armie Hammer), což dává tušit, že nás snad čeká přinejmenším trocha té letní zábavy.

V podobném duchu se nese i nejnovější TV spot, ve kterém najdete několik nových záběrů. Dole v galerii si pak můžete prohlédnout čtyři nové plakáty.

Osamělý jezdec: TV Spot

 

Zdroje: Cine1, CBM, IMP Awards

Galerie: 4

Osamělý jezdec: Nová sbírka plakátů | Fandíme filmu Osamělý jezdec: Nová sbírka plakátů | Fandíme filmu Osamělý jezdec: Nová sbírka plakátů | Fandíme filmu Osamělý jezdec: Nová sbírka plakátů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest